(P) Protectia motorului la masinile Opel se face eficient si cu un scut metalic

Joi, 17 Martie 2016, ora 16:33
2873 citiri
(P) Protectia motorului la masinile Opel se face eficient si cu un scut metalic
Foto: wikimedia

Fiind principalul element al unui autovehicul, motorul trebuie sa fie protejat de catre un scut. Aceasta este o modalitate de protectie pentru motor, ce are ca scop buna functionare a acestuia din urma. Orice sofer care tine la masina lui ii ofera motorului o solutie de protectie.

Conducatorii masinilor produse de Opel se gaseste scutul motor pentru modelul Opel Astra ce protejeaza motorul, dar si cutia de viteze.

Un astfel de scut care protejeaza motorul si cutia de viteze poate fi comandat si pentru modelul Opel Astra.

Bineinteles ca exista variante de scut motor pentru Opel Astra care se potrivesc pentru mai multe motoare.

Pentru acest produs orice sofer trebuie sa primeasca o garantie si va plati un pret accesibil in cazul in care il va achizitiona de pe internet.

Cu totii stim ca produsele online se vand la un pret mai mic fata de cel din magazin intrucat in aceste situatii exista si costuri aditionale care sunt incluse in pretul final al produsului.

Unele modele de scut motor Opel, cum sunt si cele fabricate pentru modele ca Astra, Insignia, Antara sau Corsa, sunt prevazute si cu cate o fereastra pentru baia de ulei.

Scuturile sunt realizate din otel, ori din plastic, iar pretul variaza si in functie de materialul din care acestea au fost confectionate. Cel din plastic este adesea mai ieftin decat cel din otel.

In cazul unei comenzi online, scutul se livreaza impreuna cu certificatul de garantie si cu instructiunile de montare.

In situatia in care nu ati comandat produsul dorit, acesta se poate returna, completandu-se in schimb un formular de retur.

Exista destui soferi care conduc masinile fara protectie la drumuri grele si fara niciun scut, insa trebuie sa realizam faptul ca pe langa protectia pe care acesta o ofera atat cutiei de viteze cat si - mai ales - motorului in cazul loviturilor sau zgarieturilor datorate denivelarilor, gropilor si pietrelor drumului, scutul tine departe mizeria, praful sau noroiul.

Astfel, soferii se pot bucura de o masina pusa la punct si protejata din acest punct de vedere!

Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Un nou raport sugerează că Samsung ar putea introduce monitorizarea glicemiei în ceasurile sale inteligente de generație următoare, o inovație care ar putea transforma modul în care...
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google Maps vrea sa îi ajute pe utilizatori să găsească cele mai bune locuri din oraș
Google a anunțat recent implementarea unei noi funcții de inteligență artificială în aplicația Google Maps, destinată să transforme modul în care utilizatorii descoperă noi locuri....
#scut motor Opel, #scut metalic motor , #piata auto