Necesarul de piese pentru masina ta, de la PieseNoi

Advertorial
Joi, 01 Aprilie 2021, ora 18:22
8472 citiri
Necesarul de piese pentru masina ta, de la PieseNoi
piese auto FOTO: piesenoi.ro

Cu totii stim ca nu putem pastra masina pe un piedestal si sa nu o mai atingem pentru a nu se strica. Sunt o multime de persoane care incearca pe cat posibil sa nu schimbe ceva la masina, nefolosind-o. Din pacate, nu sunt constienti de faptul ca in acest fel ii pot face rau autoturismului.

Foloseste autoturismul si comanda necesarul pentru masina ta de la PieseNoi!

Piese Noi este un magazin piese auto online de unde poti comanda tot ce ai nevoie pentru masina ta. De la cele mai banale piese, pana la cele mai complexe fara de care masina nu poate functiona. Aici vei beneficia de consumabile si accesorii, filtre, tot ce ai nevoie pentru motor si suspensii, axa si roti, sisteme de franare, accesorii pentru cureaua de distributie sau piese pentru ambreiaj.

Site-ul dispune de o gama larga de produse care pot ajunge la tine sau la mecanicul tau. Poti comanda piese pentru autoturisme, camioane comerciale sau motociclete. Alege din lista marca autoturismului tau si mai apoi selecteaza produsele de care ai nevoie. Nu uita ca sunt anumite piese care trebuie inlocuite imediat ce prezinta defecte sau numai functioneaza!

Pe www.piesenoi.ro ai incredere ca piesele auto pentru masina ta sunt noi si fara uzuri. Desi anumite piese se pot utiliza si second hand, acestea nu vor functiona la fel ca unele noi. In plus, poti risca sa platesti de doua ori pentru aceeasi piesa, din cauza defectarii premature. Daca sunt probleme la nivelul sistemului de franare, la motor sau la distributie, acestea cu siguranta nu au nevoie de piese la mana a doua.

Ai acum la dispozitie tot necesarul pentru masina ta de la PieseNoi!

Nu stii ce trebuie inlocuit la autoturismul tau, dar scoate zgomote ciudate si nu functioneaza la capacitate maxima? Mergi cu masina la service si solicita testarea ei! In acest fel vei sti exact unde este problema si ce piese trebuie schimbate. Daca nu te pricepi in acest domeniu, poti comanda piesele de pe site impreuna cu mecanicul tau. Poti alege ca acestea sa ajunga direct la service-ul unde vei repara masina.

Sunt anumite piese auto care pot fi inlocuite chiar de detinatorul masinii. Antigelul, stergatoarele de parbriz sau lichidul de parbriz sunt doar cateva dintre cele pe care le poti schimba singur. Pe piesenoi.ro ai la dispozitie stergatoare si antigel, insa trebuie sa selectezi modelul exact al masinii tale. Unele stergatoare sunt universale si compatibile cu numeroase modele, dar cel mai bine este sa comanzi ceva exact pentru autoturismul tau.

Comanda se poate face de pe site, iar daca ai intrebari suplimentare la poti adresa pe live chat-ul disponibil in stanga jos, pe site. De asemenea, daca doresti sa faci comanda prin e-mail, trimite solicitarea la comenzi@piesenoi.ro. Poti contacta echipa piesenoi.ro si de pe site, unde vei introduce adresa te de e-mail, mesajul si subiectul despre care vrei sa afli mai multe informatii. Achizitioneaza necesarul pentru masina ta de la PieseNoi!

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#piese auto, #piese noi , #stiri auto