Misiunea noului F Max in timpul pandemiei

Advertorial
Joi, 30 Aprilie 2020, ora 15:42
9236 citiri
Misiunea noului F Max in timpul pandemiei

Multe societati din Romania au reactionat deja in mod voluntar, adoptand o atitudine preventiva in fata pericolului provocat de amenintarea COVID-19.

Unele au decis sa intrerupa activitatea pe o perioada nedeterminata de timp, altele au modificat programul de desfasurare a activitatii, sau au ales desfasurarea activitatii online, ori in anumite cazuri au ales continuarea activitatii cu luarea unor masuri de precautie ridicate, cu scopul de diminuare a riscurilor.

Sunt si companii care au mers mai departe, dincolo de grija pentru proprii angajati, au considerat ca este absolut necesar a se implica in proiecte umanitare desfasurate de diferite Organizatii sau cu implicare directa in sustinerea unor activitati esentiale in aceasta perioada, pentru intreaga societate.

Una din companiile care a ales sa pastreze in continuare la dispozitie serviciile sale, este si Ford Trucks. Atat serviciile de service cat si serviciile de vanzari, au continuat inca din martie sa isi pastreze programul zilnic cunoscut, asigurand respectarea tuturor masurilor impuse, atat pentru clienti cat si pentru angajati.

Ford Trucks exista pe piata din Romania din decembrie 2016, prin unic importator si distribuitor Cefin Trucks. Cefin Trucks activeaza de peste 20 de ani in domeniul auto ca furnizor de servicii si produse pentru profesionistii din lumea transporturilor. Reteaua de distributie si asistenta tehnica Ford Trucks este prezenta in Romania in Bucuresti, Constanta, Craiova, Timisoara, Arad, Deva, Brasov, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea si Cluj.

Promisiunea Ford Trucks, "Impreuna mergem mai departe", s-a concretizat si in aceasta perioada grea, prin implicare activa intr-un proiect umanitar, alaturi de Societatea Nationala Cruce Rosie Romania.

Fiecare gest umanitar poate aduce mai multa speranta si incredere. Inca de la finalul lunii martie, noul Ford-Max a devenit transportatorul donatiilor primite de Crucea Rosie, pe care le-a distribuit catre principalele spitale si centre din tara, acolo unde era mare nevoie de ele. Mai mult, Ford Trucks a ales sa furnizeze vehicule comerciale atat pentru curatenia orasului, cat si pentru constructii si transporturi.

"Solidaritatea si grija fata de ceilalti sunt acum mai importante ca oricand! Va anuntam ca ne-am alaturat organizatiei Crucea Rosie pentru a imparti greutatile acestei perioade si pentru a depasi cu bine toate provocarile! Camionul F-MAX are misiunea de a transporta echipamentele medicale si donatii, acolo unde este nevoie", arata echipa Ford Trucks.

Ford Trucks ramane astfel, nu doar un partener de nadejde in relatiile de business, ca furnizor de servicii si camioane de vanzare pentru transport international, national sau constructii ci si unul cu un activ rol social - umanitar.

România, în procedură de infringement pentru nerespectarea legislației privind achizițiile publice. Ce probleme a sesizat Comisia Europeană
România, în procedură de infringement pentru nerespectarea legislației privind achizițiile publice. Ce probleme a sesizat Comisia Europeană
Comisia Europeană a decis miercuri, 24 aprilie, să demareze o procedură de infringement prin trimiterea unei scrisori de punere în întârziere României, precum şi a unor avize motivate...
Tehnologia informației și comunicațiilor a adus în 2021 economiei românești valoare adaugată sub media europeană
Tehnologia informației și comunicațiilor a adus în 2021 economiei românești valoare adaugată sub media europeană
Valoarea adăugată a sectorului tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) al UE a fost în 2021 echivalentă cu 5,5% din valoarea adăugată brută a economiei europene. România s-a...
#camioane transport international, #Ford Trucks , #piata auto