Lotus Exige S: Rasfata-te cu cel mai nou supercar din Romania (Video)

Sambata, 17 Martie 2012, ora 12:19
1401 citiri
Lotus Exige S: Rasfata-te cu cel mai nou supercar din Romania (Video)

Lotus Exige S a fost lansat oficial in Romania, zilele trecute, devenind astfel noul tau "must have" in materie de supermasini.

Daca in timpul saptamanii iti pastrezi imaginea cu o masina business, in weekend, te invitam la o plimbare cu sportivul Lotus Exige S.

"Lotus Exige S este o bijuterie mecanica. Este simbolul performantei, agilitatii si manevrabilitatii. Este greu sa gasesti un automobil cu motorul central spate (care-i ofera o stabilitate perfecta pe viraje), care sa cantareasca doar 1,176 kg, sa aiba o

putere a motorului de 350 cai putere si sa coste sub 60.000 de euro", a declarat Lucian Sonea, director de marketing Forza Rossa pentru Business24.

In plus, designul si linia aerodinamica reprezinta adaptarea pe masina de strada a ultimelor descoperiri ale inginerilor echipei Lotus din Formula 1.

Lotus Exige S este un model in serie limitata, se vor produce doar 300 de masini, iar acest lucru il transforma si intr-o investitie, caci valoarea in timp ii va creste. Lotus ar putea deveni in viitorul apropiat un nume major pe piata automobilelor

sport.

Pretul unui Lotus Exige S este de 59.800 de euro.

Caracteristicile noului model de la Lotus

Cu o putere a motorului de 350 de cai, raportat la o greutate de doar 1 167 kg, Exige S este cel mai performant supercar produs de Lotus.

Elemente aerodinamice ale caroseriei (precum spoilerul, extractorul sau aripa spate) sunt concepute special pentru a garanta sportivitate, performanta maxima precum si o linie autentica.

Pachetul Race, parte din DPM (Dynamic Performance Management), include un sistem de plecare de pe loc programata si un reglaj optimizat al suspensiilor.

Citeste mai multe despre Lotus Exige S: Rasfata-te cu cel mai nou supercar din Romania pe Business24.ro.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#lansare Lotus Exige S, #pret Lotus Exige S, #caracteristici Lotus Exige S , #masini