Lotus Exige S a fost lansat in Romania - vezi cat costa (Galerie foto)

Joi, 15 Martie 2012, ora 20:07
1814 citiri
Lotus Exige S a fost lansat in Romania - vezi cat costa (Galerie foto)
Foto: leftlanenews.com

Cel mai nou model al britanicilor de la Lotus, Exige S, a fost lansat, joi, in Romania si va costa 58.000 de euro, fara TVA.

Bolidul, desemnat in toamna anului trecut, de mai multe reviste de specialitate din Europa, drept "Masina sport a lunii octombrie", se caracterizeaza prin performanta, agilitate, manevrabilitate si control absolut, potrivit reprezentantilor companiei.

Lotus Exige S aduce noutati la exterior si interior, iar gratie noilor elemente aerodinamice ale caroseriei, masina castiga la capitolul performanta.

Odata cu noul model, sunt disponibile in premiera doua pachete de optiuni pentru interior, respectiv Premium si Premium Sport.

In cazul pachetului Premium, este vorba despre mai mult confort si stil, in timp ce Premium Sport este adaptat pentru pilotii care doresc o masina potrivita stilului lor sportiv.

De asemenea, cu ajutorul butonului DPM (Dynamic Performance Management), soferul are posibilitatea sa aleaga trei moduri de condus: Touring, Sport sau fara DPM. In plus, prin intermediul pachetului Race apare un al patrulea mod de sofat, Cursa (Race), care ofera o motricitate maxima la iesirea din viraje, pornirea programata si un reglaj optimizat al suspensiilor.

Potrivit fisei tehnice a bolidului, acesta este echipat cu un motor V6, cu compresor, 3,5 litri, 350 CP, central spate, dar si cu o cutie de viteze manuala in sase trepte.

Greutatea masinii este de 1.176 kg, iar la dimensiuni aceasta se lauda cu o lungime de 4,05 metri. In ceea ce priveste performantele de pe sosea, Lotus Exige S ajunge de la 0 la 100 km in 4 secunde si atinge viteza maxima de 274 km/h.

Lotus Exige S se comercializeaza in Romania prin Forza Rossa, reprezentantul marcii in Romania, Republica Moldova, Serbia si Muntenegru, la pretul de 58.000 euro, fara TVA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#lansare Romania Lotus Exige S, #Lotus Exige S pret Romania, #Lotus Exige S , #masini