Leasing auto in 3 pasi. Alegi masina, primesti aprobare si intri in posesia ei

Advertorial
Miercuri, 14 Iulie 2021, ora 18:13
5931 citiri
Leasing auto in 3 pasi. Alegi masina, primesti aprobare si intri in posesia ei
leasing auto FOTO: freepik.com

Sa cumperi o masina este o decizie destul de importanta si procesul in sine poate deveni coplesitor. Nu numai ca trebuie sa alegi dintre o masina noua sau second hand, sa decizi o marca si un model si sa sortezi caracteristicile de siguranta si pachetele suplimentare, dar in primul rand trebuie sa decizi cum faci plata acesteia.

Daca ai banii numerar pentru a plati integral masina, poate fi o miscare financiara mai simpla, evitand alte birocratii si obtinerea unor idei de finantare. Dar majoritatea dintre noi alegem finantarea pentru achizitia unei masini, pentru ca o masina mai noua este destul de scumpa si putina lume are o suma asa de mare disponibila numerar. In acest sens, multi noi prorietari opteaza pentru un contract de leasing auto.

Iata care sunt cei trei pasi simpli pentru a alege o masina printr-un contract de leasing auto:

1. Stabileste ce masina iti doresti

In primul rand, stabileste ce model, marca si an de masina iti doresti. Retine ca masina nu trebuie sa fie mai veche de 5 ani pentru a fi eligibila pentru finantarea printr-un contract de leasing auto. Daca vei alege o masina second hand, ai posibilitatea de a alege si din import Germania. Cu cat masina este mai noua, cu atat valoarea ei este mai mare, prin urmare trebuie sa stabilesti bugetul lunar disponibil pentru plata leasingului si valoarea avansului de care dispui.

Dupa ce ai stabilit modelul, marca, anul masinii dorite, poti incepe cautarea acesteia. Pentru a obtine o finantare printr-un contract de leasing, ia legatura cu un consultant expert in leasing auto pentru a stabili toate detaliile necesare aprobarii contractului.

2. Primesti aprobarea contractului de leasing

Daca vei indeplini toate criteriile de finantare, contractul de leasing va fi aprobat imediat. De obicei, contractul se semneaza pe o durata de 3-5 ani, in functie de valoarea masinii, avansul dat si rata lunara.

3. Intri in posesia masinii

Dupa ce toate documentele sunt semnate, urmeaza sa intri in posesia masinii dorite. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de noua achizitie si sa iti respecti angajamentul de plata lunara in termenii stabiliti in contract.

Leasingul auto este mijlocul de achizitie ideal pentru acele persoane care isi doresc sa isi reinnoiasca masinile la fiecare 3-4 ani, care isi doresc modele cat mai noi de masini si care nu doresc sa faca plata integrala la achizitie.

Daca ai un buget limitat pentru achizitia masinii, cea mai buna optiune este o masina second-hand. Ia legatura cu un consultant in leasing auto pentru a obtine cea mai buna oferta. Expertii auto se vor asigura ca masina sa atinga cel mai inalt grad de confort si siguranta, oferindu-ti tot sprijinul de care ai nevoie in procesul de achizitie.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#leasing auto, #leasing, #leasing auto second hand , #stiri auto