Imagini în premieră cu Jogger, noul model Dacia cu șapte locuri. Autoturismul va fi prezentat oficial pe 6 septembrie VIDEO

Luni, 30 August 2021, ora 12:0226674 citiri
Imagini în premieră cu Jogger, noul model Dacia cu șapte locuri. Autoturismul va fi prezentat oficial pe 6 septembrie VIDEO

Dacia Jogger, un vehicul de familie, cu 5 sau 7 locuri, va fi prezentat publicului larg de directorul general Dacia, Denis Le Vot, a anunţat compania.

Premiera va avea loc în data de 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen.

“Pe 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezenţa lui Denis Le Vot, director general Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. Dacia Jogger se poziţionează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieşirilor în aer liber.

Jogger reflectă spiritul pragmatic şi autentic al mărcii Dacia şi mediul ‘outdoor’ al noii identităţi de marcă. Disponibil în două configuraţii, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viaţa cotidiană, cât şi în periplurile mai lungi, prilejuite de ieşirile în natură la sfârşit de săptămână sau în concedii”, se menţionează în comunicat.

Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00, ora României, în cadrul unui eveniment 100% digital.

Comentarii