Incepe Rabla 3 - o noua speranta pentru piata auto

Marti, 18 Mai 2010, ora 08:44
2500 citiri
Incepe Rabla 3 - o noua speranta pentru piata auto
Foto: Arhiva

S-a dat startul la programul Rabla 3, adica Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a inceput sa distribuie cea de-a treia serie de tichete din programul de stimulare a innoirii parcului auto national. De aceasta data, inca 50.000 de tichete vor ajunge, in urmatoarele doua saptamani, la REMAT-urile din tara.

Se anunta ca si alti producatori vor face parte din programul Rabla, anunta Evenimentul Zilei.

"De azi (n. red. luni) incepem sa distribuim noile vouchere. In aproximativ doua saptamani o sa le terminam de impartit. Cred ca se vor epuiza si acestea", a declarat Gheorghe Popescu, presedintele AFM.

Programul Rabla, suplimentat cu inca 50.000 de vouchere

De la debutul programului AFM a distribuit 110.000 de tichete, in doua transe, care s-au consumat rapid. De pe 20 februarie, pana acum au fost casate aproape 100.000 de masini vechi si s-au vandut aproximativ 18.000 de masini noi, potrivit oficialului AFM.

Cele 50.000 de tichete impartite in cea de-a treia serie sunt in valoare de cate 3.800 de lei fiecare.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#programul Rabla 3, #programul Rabla, #programul Rabla Romania , #programul rabla