GoTo Global Car pentru închirieri auto

Advertorial
Vineri, 06 August 2021, ora 14:47
4574 citiri
GoTo Global Car pentru închirieri auto
inchirieri auto FOTO: goto-globalcar.ro

Închirierea unei mașini reprezintă un mare avantaj, oriunde te-ai afla, din două mari motive. Primul este că ai șansa să conduci o mașină pe care ți-o dorești, iar al doilea este că beneficiezi de confort la șofat, chiar dacă nu este autoturismul tău. Fie că te deplasezi pentru o vacanță sau datorită serviciului, în ambele variante poți merge la GoTo Global Car pentru închirieri auto.

GoTo Global Car este o firmă care se ocupă cu inchirieri auto Otopeni și capitală. La principalele aeroporturi din țară, Global Car pune la dispoziția clienților mașini mici, medii, de lux și limuzine. Autoturismele pot fi rezervate prin telefon, e-mail sau prin formularul de rezervări. Serviciile vin în întâmpinarea tuturor clienților, atât din segmentul economic, cât și cel premium.

Închirierea unui autoturism presupune o grijă maximă pentru acesta

La această firmă beneficiezi de asigurare Full Casco, așadar oricare ar fi problema localizată la modul de funcționare al autoturismului, aceasta va fi reparată. Pe toată perioada în care închiriezi mașina poți lua și animalul tău de companie, acest serviciu fiind permis la goto-globalcar.ro.

Pornește la drum cu rezervorul plin și poți admira în drumul tău toate frumusețile Bucureștiului! Fiecare mașină va fi verificată tehnic și i se va face plinul înainte ca un reprezentant să o aducă clientului. Mașinile pe care le poți închiria sunt de la producători cunoscuți precum BMW sau Renault. Toate autoturismele sunt dotate cu aer condiționat, airbag, radio-cd și ABS. Firma urmărește în totalitate confortul șoferului care duce implicit și la un stil de șofat mai atent.

Apelează la GoTo Global Car pentru închirieri auto!

Autoturismele închiriate nu au un număr limitat de kilometri și includ toate taxele. Serviciile de calitate și personalul specializat în acest domeniu vor fi pe toată perioada contractului alături de client. Fiecare cerință a clientului va fi soluționată într-un timp scurt, oferind posibilități pentru tot bugetul.

Dacă vrei să pleci în concediu în capitală, ia în calcul varianta avionului! Cu atât mai mult este mai eficientă această metodă, cu cât locul de unde pleci este mai departe de București. Vei fi odihnit pe tot parcursul zborului, iar la aeroport te va aștepta mașina dorită. În acest fel ai posibilitatea de a vedea o parte din capitală chiar în ziua venirii. Nu mai trebuie să îți iei ore în șir de odihnă, ci doar să beneficiezi de unele dintre cele mai bune autoturisme.

Pentru două persoane sau întreaga familie, poți apela la diferite autoturisme sau suv-uri. Varietatea de mașini de la GoTo Global Car oferă soluții pentru toți clienții! De asemenea, pentru o ședere de lux poți solicita inclusiv limuzine.

Oricare ar fi cerințele tale sau ale firmei de unde te deplasezi, reprezentanții Global Car vor găsi un rezultat benefic pentru ambele părți. Fie că ești în concediu sau serviciul te-a trimis în București, poți merge la GoTo Global Car pentru închirieri auto. Firma poate fi contactată prin intermediul telefonului la numere de pe site sau la adresa de e-mail office@goto-globalcar.ro.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#inchirieri auto, #auto, #inchiriere masina , #stiri auto