Cum putem preveni daunele suplimentare la autovehiculul remorcat. Tractări auto Oradea (Bihor) prin TractariOradea24.ro

Advertorial
Vineri, 15 Octombrie 2021, ora 17:26
4994 citiri
Cum putem preveni daunele suplimentare la autovehiculul remorcat. Tractări auto Oradea (Bihor) prin TractariOradea24.ro
tractari auto FOTO: tractarioradea24.ro

Când vehiculul tău este remorcat, există posibilitatea de a suferi avarii suplimentare în timpul procedurii de tractare. Doar o echipă de tractări auto profesionistă va ști cum să remorcheze un vehicul aflat într-o poziție mai dificilă, pentru ca acesta să nu fie avariat în plus în urma tractării. Din fericire există câteva măsuri preventive pe care le putem lua, astfel încât autovehiculul nostru să nu sufere daune suplimentare în urma remorcării.

De la a solicita firma potrivită pentru tractare și până la urmărirea altor câteva recomandări, acest articol menționează unele din punctele cele mai importante de urmat, astfel încât mașina să nu necesite reparații suplimentare după tractare.

Păstrați-vă calmul!

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți pentru a preveni daunele suplimentare este să vă pastrați calmul. Panica și stresul vor atrage doar negativism, iar rezultatul va fi o tractare ineficientă. De aceea, mai ales dacă este pentru prima oară când sunteți tractat, puneți-vă încrederea în profesioniști și lăsați-i să-și facă treaba.

Nu țineți frâna de urgență trasă

Frâna de urgență este pentru a vă ajuta să opriți în cazul unei urgențe și când frâna primară a mașinii eșuează.

Se folosește pentru încetinirea sau oprirea mașinii. În timpul operațiunii de tractare auto nu este nevoie ca frâna să fie trasă, aceasta blocând manevrele echipei de tractări.

Este nevoie ca mașina să poată fi mișcată pentru a fi încărcată corespunzator, mai ales pe o platformă auto.

Daca este trasă frâna, dumneavoastră și echipa de tractare veți avea dificultăți în încărcarea autovehiculului. Cauciucurile și telescoapele ar putea avea de suferit.

Lăsați liberă frâna de mână și puneți maneta schimbătorului de viteze în neutru atunci când mașina este gata de a fi remorcată.

Alegeți firma de tractări auto potrivită. Tractări auto Oradea (Bihor) prin TractariOradea24.ro

Când vă bazați pe experți cu experiența potrivită pentru lucrarea necesară, puteți sta liniștit că vor duce la bun sfârșit în mod eficient lucrarea.

Alegerea unei echipe de profesioniști pentru tractarea mașinii, care are toate dotările necesare, în special dacă este prima dată când folosiți un asemenea serviciu, este esențială.

De aceea trebuie să cereți referințe sau să căutați recenzii și alte date despre firma pe care vreți să o alegeți, pentru a vă asigura că pot duce la capăt treaba fără evenimente neplăcute.

Pentru tractari auto (Oradea, pe raza întregului județ Bihor, dar și în țară și statele Uniunii Europene), puteți alege serviciile companiei Nurox SRL Oradea.

Suntem poziționați strategic, la câteva minute de Vama Borș și Vama Borș 2, astfel încât putem interveni prompt pentru tractarea autovehiculului dumneavoastră din Ungaria sau altă țară din Europa.

Închideți geamurile mașinii

Trebuie să închideți toate geamurile mașinii înainte de a o preda să fie remorcată.

În felul acesta vă asigurați că în timpul tractării nu va intra în mașină praf sau alte resturi.

Verificați poziția schimbătorului de viteză

Autoturismele pot avea două feluri de transmisie: automată și manuală.

Cele cu transmisie automată pot fi tractate cu autospeciala cu furculiță hidraulică, în poziția neutră a schimbătorului, atât timp cât roțile care nu asigură tracțiunea mașinii rămân pe asfalt.

Cele cu transmisie manuală pot fi tractate în orice fel, cu mențiunea că dacă roțile din față rămân pe asfalt, volanul vehiculului trebuie blocat, pentru a preveni șerpuirea mașinii dumneavoastră în spatele autospecialei de tractări.

Recomandat ar fi ca, dacă destinația este mai îndepărtată, să cereți să se intervină cu o platformă auto în locul unei furculițe de tractări, acestea din urmă fiind concepute pentru intervenții rapide și distanțe mici.

Despre TractariOradea24.ro

Compania noastră ține la satisfacția clienților și ne asigurăm tot timpul că tehnicile folosite în recuperarea vehiculelor avariate sau defecte se face în condiții de siguranță și fără daune suplimentare.

Clienții nostri ne recomandă în primul rând pentru că punem accent pe grija față de client și proprietatea acestuia.

Suntem una dintre cele mai bune și profesioniste firme de tractări din Oradea (Bihor).

Avem dispecerat non stop pentru a răspunde solicitărilor clienților la orice oră și în orice condiții atmosferice.

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#tractari auto, #tractari auto oradea, #tractari auto bihor , #stiri auto