Cum ar fi sa ai un scuter electric? E ultima moda si are grija si de buzunarele tale!

Advertorial
Miercuri, 17 Octombrie 2018, ora 12:22
18695 citiri
Cum ar fi sa ai un scuter electric? E ultima moda si are grija si de buzunarele tale!

In primavara acestui an, e-scutere.ro a adus pe piata din Romania scuterele electrice marca Niu, care au avut un impact imediat, deoarece ofera un raport exceptional intre calitate si pret.

Scuterul electric este noul trend in mobilitatea urbana. Intr-o vreme in care emisiile de noxe sunt tot mai mult sub lupa autoritatilor, cand locurile de parcare sunt tot mai putine si cand cozile in trafic sunt tot mai mari, este nevoie sa facem o schimbare.

E-scutere.ro a venit cu alternativa: scuterul electric Niu M1 Pro.

Niu M1 Pro nu este un simplu scuter, nu este acel produs pe care il gasesti la o cautare pe Aliexpress, este un concept, un studiu pus in practica.

Niu a conceput primul scuter electric in anul 2015, acesta a fost Niu N1S. Un produs care a schimbat totul prin caracteristicile sale revolutionare: motor Bosch conceput special pentru acest scuter, baterii Litiu Ion marca Panasonic, faruri si stopuri LED, cruise control, pozitionare si urmarire prin GPS, alarma, bluetooth, toate acele functii pe care astazi le folosim tot mai des.

Sa nu uitam insa cel mai important aspect: autonomia. Folosind baterii de calitate, Niu N1S a atins o autonomie de 100km, un lucru deloc de neglijat si arhisuficient, spunem noi, pentru deplasarile urbane.

Niu M1 Pro duce calitatile lui N1 mai departe, le finiseaza si le da o alta forma. M1 Pro a fost lansat anul trecut si a castigat instant premiul reddot pentru design.

M1 Pro este un scuter pentru o persoana care continua in acelasi trend si ofera aceleasi functionalitati ca predecesorul sau, dar uimeste prin design. Nu degeaba a fost numit "iPhoneul scuterelor electrice".

Ce avantaje aveti cumparand un astfel de scuter?

In primul rand costurile reduse de exploatare. Cu sub 1 leu puteti merge la birou toata saptamana. Cand ati mai platit 5 de lei pe luna pentru a merge la serviciu?

Nu trebuie sa va faceti griji ca cineva va muta scuterul, la orice incercare de pornire/miscare neautorizata veti fi notificat pe telefonul mobil printr-o alerta. Iar daca cineva este foarte indraznet si vrea sa va fure scuterul, pe langa faptul ca nu il poate porni, sistemul integrat GPS si GSM va arata exact locatia scuterului, inclusiv daca este inchis intr-un garaj.

Bateria de numai 5.2kg. Nu trebuie sa stati la casa ca sa puteti incarca un astfel de scuter, bateria poate fi luata in apartament cu usurinta si incarcata la orice priza casnica cu incarcatorul dedicat Niu.

Noxe si zgomot? ZERO! Nu de putine ori am fost deranjati de zgomotele sau fumul motoarelor ambalate. Nu este cazul scuterelor electrice care au grija de mediul in care traim.

Desi poate va asteptati ca un astfel de vehicul sa coste o avere, sa stiti ca nu este asa. Puteti avea si dvs. un astfel de scuter electric incepand cu 1.399 euro + TVA.

Daca faceti o analiza rapida a pietei din Romania veti constata ca nu exista un produs de o asemenea calitate in aceasta plaja de pret, mai ales daca tineti cont de garantia de 24 luni pentru toate componentele scuterului, inclusiv bateria.

Pentru a conduce scuterele Niu pe drumurile publice este nevoie de carnet de conducere din orice categorie. Conform reglementarilor privind circulatia autovehiculelor pe drumurile publice, cei care detin deja un permis de conducere, indiferent de categorie, pot conduce si scutere. Conform Art.24.1, litera d), "permisele de conducere eliberate pentru orice categorie sunt valabile pentru vehiculele din categoria AM".

Va invitam pe www.e-scutere.ro pentru a vedea mai multe detalii despre scuterele Niu, a consulta ultima oferta de preturi, iar ulterior a programa un test-drive cu noua revolutie urbana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#scuter electric, #scuter Niu M1 Pro , #masini electrice