(P) Cum alegi corect covorasele auto pentru masina

Joi, 24 Martie 2016, ora 17:23
3544 citiri
(P) Cum alegi corect covorasele auto pentru masina

Daca vrei sa pastrezi valoarea masinii tale, trebuie sa ai grija de ea din toate punctele de vedere. Astfel, pe langa spalarea caroseriei, degresarea si curatarea motorului si a farurilor, soferul trebuie sa aiba grija si de curatarea interiorului masinii.

De cele mai multe ori covorasele auto contribuie la mentinerea curateniei in masina si pot oferi un aspect placut in acelasi timp.

In functie de calitatea produselor, covorasele auto aduc un plus de confort soferului si pasagerilor acestuia. Ele sunt realizate din materiale rezistente in timp, fiind create special pentru podeaua fiecarei masini in parte.

Aceste produse sunt din cauciuc dar sunt disponibile si cele de tip mocheta. Cele din cauciuc sunt utile si mai practice intrucat modalitatea lor de intretinere este mai usoara.

Covorasele auto de tip mocheta sunt mai elegante si au nevoie de substante speciale de curatare. Acestea au pe partea din spate material din cauciuc care este antiderapant pentru fixarea acestuia de podeaua masinii. Desi produsele sunt din cauciuc, ele nu au miros specific, sunt placute la atingere si sunt finisate perfect pentru orice model de masina.

Este adevarat faptul ca cele de calitate au si un pret mai mare, insa se si explica intrucat ele pot fi impermeabile si rezistente la uleiuri si alte substante chimice. De altfel, temperaturile inalte si cele joase pot influenta starea acestora.

De regula aceste covorase auto au anumite striatii ce impiedica alunecarea incaltamintei, retinand in acelasi timp mizeria si apa. Se pot indeparta si scutura usor, fiind ideala pentru mentinerea curateniei.

Exista si presuri cu margine inaltata. Aceasta margine este de protectie si impiedica scurgerea apei sub covor, pe podeaua masinii.

In functie de modelul masinii, au fost create si covorasele auto. Acestea au forma si dimensiunile podelei fiecarei masini, soferul beneficiind de intarituri suplimentare.

Ele au fost create pentru a proteja interiorul masinii de praf, apa si alte substante sau factori externi. De asemenea, ele pot crea un ambient placut interiorului unei masini, in functie de culorile alese sau de modele, alaturi de alte elemente cum sunt accesoriile si odorizantul ales de fiecare sofer in parte.

Este indicata cumpararea unui set intreg de covorase pentru a asorta toate piesele intre ele. Un set contine patru covorase auto ce se distribuie pentru fiecare loc in parte din masina. Click aici pentru detalii.

Soferii masinilor elegante pot opta pentru accesoriile din mocheta. Acest material este indicat pentru ele, in timp ce pentru restul masinilor se pot cumpara presurile din cauciuc.

Exista insa si presuri din cauciuc ce se potrivesc masinilor elegante, gama de produse fiind atat de variata incat orice sofer are de unde alege. De altfel, pretul difera si el in functie de materialul din care a fost realizat presul si de alte aspecte ce tin de caracteristicile accesoriilor.

In acelasi timp, un producator renumit poate avea preturi mai mari fata de unul mai putin cunoscut, chiar si pentru astfel de accesorii auto.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#covorase auto, #covorase masina, #covor masina mocheta, #covor masina cauciuc , #noutati auto