Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete s-a dublat in luna aprilie fata de aprilie 2020

Marti, 15 Iunie 2021, ora 10:55
2348 citiri
Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete s-a dublat in luna aprilie fata de aprilie 2020
Activitatile de intretinere si reparare a autovehiculelor au ramas la acelasi nivel FOTO Pixabay

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut in aprilie, atat ca serie bruta cu 107,2%, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 99,6%, fata de aprilie 2020, arata datele publicate marti de Institutul National de Statistica (INS).

"Volumul total al cifrei de afaceri din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna aprilie 2021, comparativ cu luna aprilie 2020, a inregistrat o crestere cu 107,2%, datorita cresterilor inregistrate la comertul cu autovehicule (+128,4%), activitatile de intretinere si reparare a autovehiculelor (+99,9%), comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (+82,9%) si la comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (+46,2%)", arata datele INS.

Volumul total al cifrei de afaceri din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna aprilie 2021, a inregistrat o crestere cu 99,6% fata de luna aprilie 2020.

Activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie bruta, in luna aprilie 2021, a inregistrat o cifra de afaceri cu 348,9% mai mare comparativ cu luna aprilie 2020, datorita cresterilor inregistrate la activitatile de jocuri de noroc si alte activitati recreative (+1.903,1%), serviciile de coafura si alte activitati de infrumusetare (+848,5%), activitatile agentiilor turistice si tur-operatorilor (+386,9%), activitatile hotelurilor si restaurantelor (+281,9%) si la activitatile de spalare si curatare (uscata) a articolelor textile si a produselor din blana (+88,5%).

Activitatea de servicii de piata prestate populatiei, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna aprilie 2021 a crescut cu 228,2%, comparativ cu luna aprilie 2020.

Volumul total al cifrei de afaceri din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie bruta, in luna aprilie 2021, comparativ cu luna precedenta, a inregistrat o scadere cu 2,8%, ca urmare a scaderilor inregistrate la comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule (-6,7%), comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor (-4,7%) si la comertul cu autovehicule (-1,4%).

Activitatile de intretinere si reparare a autovehiculelor au ramas la acelasi nivel.

Volumul total al cifrei de afaceri din comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna aprilie 2021, comparativ cu luna precedenta, a inregistrat o crestere cu 2,5%.

In ceea ce priveste serviciile de piata prestate populatiei, serie bruta, in luna aprilie 2021, fata de luna precedenta, volumul cifrei de afaceri a inregistrat o scadere cu 3,4%, ca urmare a scaderilor inregistrate la activitatile de jocuri de noroc si alte activitati recreative (-20,2%) si la activitatile hotelurilor si restaurantelor (-0,6%).

Cresteri au inregistrat serviciile de coafura si alte activitati de infrumusetare (+14,8%), activitatile agentiilor turistice si tur-operatorilor (+8,3%) si activitatile de spalare si curatare (uscata) a articolelor textile si a produselor din blana (+4,2%). Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piata prestate populatiei, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in luna aprilie 2021, fata de luna precedenta, a inregistrat o scadere cu 10%.

Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group, grupul de companii care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, iar la nivel internaţional, restaurante KFC în Republica...
Importurile de cereale ale României au scăzut cu aproape 30% în 2023. Care a fost valoarea exporturilor
Importurile de cereale ale României au scăzut cu aproape 30% în 2023. Care a fost valoarea exporturilor
Exporturile de cereale ale României au scăzut în 2023, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Țara noastră a exportat anul trecut cereale în valoare de 4,129...
#INS, #cifra de afaceri, #comert, #autovehicule, #motociclete, #crestere , #stiri auto