Top 5 cele mai ieftine mașini noi din România pe care le poți cumpăra la prețuri sub 15.000 de euro

Luni, 29 Noiembrie 2021, ora 22:30
26273 citiri
Top 5 cele mai ieftine mașini noi din România pe care le poți cumpăra la prețuri sub 15.000 de euro
Loganul are capacități destul de bune și un raport calitate-preț rezonabil FOTO youtube.com/ CarReviews

Să-ţi cumperi o mașină nouă în ultimii, să zicem, doi ani, a devenit un lux si un test al răbdării, mai ales dacă ţi-ai făcut planuri cu un model de peste mări şi ţări. Iar când auzi despre autoturisme proaspăt scoase de pe porțile fabricilor, automat te gândeşti la un cost de achiziție cu mult mai mare față de cele second-hand.

Totuşi, lucrurile nu mai stau chiar atât de rău când vine vorba despre preturile unor mașini noi. Producătorii au început sa propună variante competitive, cu precădere pentru mașinile din clasă mică și medie, care deși sunt noi au un preț pe care nu numai că este posibil să ţi-l poţi permite, dar este și mult mai mic în comparație cu alte modele chiar de pe piața de autoturisme deja rulate.

Așadar, dacă nu ai prea multe pretenții în ceea ce privește brandul sau ingineriile sofisticate şi ai nevoie de o mașină nouă, funcțională și care să te ajute să te deplasezi ușor acolo unde ai nevoie, specialiştii in vânzări auto de la cautimasina.ro au venit cu un clasament scurt al mașinilor noi pe care le poți achiziționa din România la un buget accesibil.

1. Dacia Logan Access SCe 65 – 8.850 euro, prin Dacia Avantaj

Primul din top este modelul autohton produs de fabrica de la Mioveni, Logan. Fără să exceleze neapărat la capitolul design, Loganul are capacități destul de bune și un raport calitate-preț rezonabil.

Noul Logan are un design complet actualizat. Partea din față restilizată și silueta robustă sunt evidențiate de farurile de zi cu LED, noua semnătură luminoasă în formă de Y. Sedanul dispune de echipamente practice, un portbagaj modulabil și unul dintre cele mai spațioase habitacluri pentru clasa din care face parte.

Cea mai ieftină variantă, Dacia Logan Access, pornește de la 8.850 euro pentru motorul pe benzină SCe 65 și cutie manuală.

2. Dacia Sandero – 9.050 euro

Cu o siluetă robustă și o parte față redesenată, evidențiată de semnătura luminoasă în formă de Y și de farurile de zi cu LED, noul Sandero se remarcă prin designul complet revizuit.

Cu unul dinte cele mai spațioase interioare pentru clasa din care face parte, un portbagaj și spații de depozitare generoase, se adaptează stilului tău de viață, astfel încât călătoriile să fie mult mai plăcute.

Varianta Dacia Sandero Acces pornește de la 9.050 euro și are motorizarea Sce 65, benzină, cutie manuală.

3. Toyota Aygo – 9.320 euro

Dacă îți dorești o mașină de oraș, ușor de manevrat, ușor de parcat, agilă şi foarte eficientă, Toyota Aygo este modelul perfect. Cu un aspect extraordinar, un design îndrăzneț și modern, Aygo include și o serie de caracteristici inteligente de siguranță și securitate cu sistemul Toyota Safety Sense.

Versiunea de motorizare 1 l benzină are un preț care pornește de la 9.320 euro+TVA.

Din păcate, cei care doresc să-și cumpere Noua Toyota Aygo X 2022, cu dotări opţionale, precum cutia CVT, softtop sau sistem de navigație plus jante din aliaj, urmează să scoată din buzunar cel puţin 20.000 euro TVA inclus.

4. Hyundai i10 – 13.816 euro

Cu un design dinamic și expresiv, noul Hyundai i10 evidențiază contrastul dintre suprafețele fluide și liniile ferme ale caroseriei. Hyundai i10 este și lider în segmentul său în privința spațiului și confortului interior.

De asemenea, pachetul Hyundai Smart Sense integrează cele mai eficiente sisteme de siguranță: asistență la coliziune frontală, asistență pentru faza lungă, asistență la menținerea benzii de rulare, sistem de atenționare a conducătorului auto.

Echiparea Hyundai i10 Comfort, cu un motor de 1 și 67 CP, are un preț de pornire de la 13.816 euro.

5. Toyota Yaris - 14.716 euro

Noul Yaris trăiește clipa prin intermediul unui design plin de expresivitate care transmite pasiunea pentru viață și iubirea față de mișcare. Îndrăzneață și unică, postura sa complexă, dar compactă, îmbrățișează șoseaua cu o încredere care scoate în evidență natura sa agilă și dinamică.

De la sisteme de propulsie hibride line și eficiente la sisteme de siguranță si funcții digitale conectate, Yaris este dotată cu o tehnologie inovatoare.

Are un preț de pornire de la 14.716 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
#masini, #producatori, #buget, #Dacia Logan, #toyota aygo, #Hyundai i10, #preturi , #stiri auto