Cel mai puternic Lamborghini din istorie, sold-out inca dinainte de lansare

Marti, 01 Martie 2016, ora 22:34
8474 citiri
Cel mai puternic Lamborghini din istorie, sold-out inca dinainte de lansare
Foto: Facebook/ Lamborghini

Lamborghini a prezentat noua super-masina de 770 de cai putere, cu un pret de doua milioane de euro, marti, la Salonul Auto de la Geneva, insa toate cele 40 de masini produse sunt deja vandute.

Astfel, cele 40 de masini Centanario au fost deja vandute inca inainte ca restul lumii sa poata vedea bijuteria Lamborghini la salonul auto, relateaza CNN.

Lamborghini a creat acest model pentru a sarbatori 100 de ani de la nasterea fondatorului marcii auto, italianul Ferruccio Lamborghini, care a murit in anul 1993. Acesta, care si-a construit averea ca producator de tractoare, si-a creat propria companie auto in anul 1963, ca replica pentru Ferrari.

Dintre cele 40 de autoturisme, 20 sunt decapotabile. Toate masinile vor avea motor V12, cel mai puternic produs vreodata de Lamborghini, care poate duce masina de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 2,8 secunde. Viteza maxima este de 350 de kilometri pe ora.

Caroseria masinii este alcatuita in intregime din fibra de carbon usoara. Asemenea majoritatii modelelor Lamborghini, si acesta are tractiune integrala si de asemenea si directie integrala.

In ce priveste culoarea masinii, fiecare dintre modele este construit potrivit specificatiilor individuale ale clientilor. Astfel de masini sunt vandute de regula inainte de lansare, la evenimente private unde se ajunge doar pe baza de invitatii pentru cei mai buni clienti ai brandului.

Lamborghini, asemenea Bugatti, Bentley si Porsche, este parte al grupului Volkswagen.

S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
S-a deschis Transapuseana. Cum arată una dintre cele mai spectaculoase șosele din România FOTO
Primul lot din Transapuseana, drumul care traversează Munţii Apuseni, a fost inaugurat vineri, 26 aprilie. Este vorba despre 43 de kilometri de drum judeţean. Vicepreşedintele Consiliului...
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
#cel mai puternic Lamborghini, #lansare Lamborghini Centenario, #Lamborghini Centenario vandut , #masini de lux