Ce greseli poti sa faci inainte de examenul auto daca nu accesezi site-ul i-drpciv.ro

Advertorial
Marti, 30 Octombrie 2018, ora 11:37
33747 citiri
Ce greseli poti sa faci inainte de examenul auto daca nu accesezi site-ul i-drpciv.ro

Examenul auto nu e atat de simplu pe cat vor mult sa creada si daca uneori unii dintre voi nu reusesc sa primeasca de la prima incercare carnetul de categoria B, nu inseamna ca este neaparat vina scolii unde ai facut cursurile de practica si teorie.

Chestionarele auto drpciv pentru scoala de soferi, chiar daca sunt grila, au multe intrebari capcana care au multiple variante de raspuns. Nu seamana cu examenele grila de la Facultate. Sunt peste 1500 de intrebari, iar din ele vor fi alese cateva pentru a reusi ca tu, in 30 de minute sa raspunzi la minim 22 dintre ele.

Tips and tricks de la site-ul i-drpciv.ro

Daca vrei sa ai un plus de confort si siguranta inainte de examenul auto scris, decat sa lasi totul pe ultima suta de metri si sa incerci sa memorezi lucruri mecanic fara a le filtra prin logica ratiunii, mai bine iti aloci cel putin 30 de minute zilnic in care sa accesezi site-ul i-drpciv.ro.

Aici gasesti cele mai actualizate intrebari si variante de intrebari, esti conectat la chestiuni tangentiale care te vor ajuta pe viitor cu privire la activitatea ta de sofer, vei gasi si alte informatii auxiliare si totul intr-o interfata extrem de user friendly.

Daca ai scapat de examenul de teorie, ai grija la practica

Asa cum o sa remarcati si voi, sunt cateva subiecte tabu atunci cand vine vorba de examenul practic de condus. Dupa experienta noastra de zeci de ani in acest domeniu, majoritatea celor care gresesc si nu obtin din prima permisul auto fac in general cam aceleasi erori.

Chiar daca in timpul orelor de conducere aceste erori aparent le-ati stapanit sau poate a fost o chestiune de conjunctura sau noroc, daca nu aveti 100% certitudine, din cauza stresului, pentru ca vorbim totusi de un examen auto, poate lipsa de somn si de concentrare poate duce la rezultate nu tocmai placute.

In linii mari, cand vorbim de "Calcaiul lui Ahile" la examenul de conducere, avem urmatoarele, furci caudine: procedurile din intersectie executate eronat, ori se taie rondul prea larg ori manevre prea stramte; schimbarea directiei fara o cauza prealabila sau un motiv intemeiat; manuirea incorecta a volanului, ori se tine prea rigid ori se tine intr-o pozitie ciudata; greselile de aproximare distanta in parcare; folosirea incorecta a treptelor de viteza, ori se trece rapid dintr-o turatie in alta, ori se ineaca motorul; asezarea deficitara a oglinzilor retrovizoare; actiuni ezitante in contextul in care e nevoie de reactii cu o promptitudine mai mare; conducerea mult prea lenta de tipul "am masina dar merg ca un biciclist"; schimbarea directiei de mers intr-un timp si loc gresit, decizii ezitante in intersectii.

Altfel spus, daca iei sala la limita si pici examenul auto practic, e bine sa iti reevaluezi timpul si sa ceri ore suplimentare. Sunt suficiente scoli de soferi acreditate care va pot ajuta sa atingeti toate obiectivele la modul organic si inteligent.

Pana data viitoare, va doresc sa ne reintalnim in trafic!

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
#chestionare drpciv examen, #chestionare auto , #examen auto