Ce caracteristici trebuie sa aiba anvelopele de iarna

Advertorial
Vineri, 22 Ianuarie 2021, ora 14:41
9320 citiri
Ce caracteristici trebuie sa aiba anvelopele de iarna

Anvelopele de iarna sunt un accesoriu indispensabil pentru orice masina. Acestea sunt confectionate dintr-un material special si au profiluri care ajuta la o aderenta mai buna si la pastrarea controlului masinii. Sunt special create astfel incat sa asigure protectie in zilele in care strazile sunt acoperite cu polei, zapada sau gheata.

Daca esti in cautarea unui set nou de anvelope de iarna trebuie sa stii care sunt cele mai importante caracteristici ale acestora, in functie de care sa le alegi pe cele potrivite pentru masina ta.

Caracteristicile anvelopelor de iarna

In momentul in care achizitionezi un set nou de anvelope de iarna este important sa fii atent la simbolurile inscriptionate pe acestea. Pentru ca anvelopele sa fie acceptate prin lege, trebuie neaparat sa aiba urmatoarele simboluri:

  • "M+S", "M.S.", "MS" sau "M&S". Initialele vin de la cuvintele din limba engleza "mud" care inseamna "noroi" si "snow" care inseamna "zapada".
  • Un fulg de nea. Pentru ca anvelopele sa fie acceptate prin lege si sa poti circula in siguranta in conditii de iarna trebuie ca acestea sa aiba un fulg de zapada desenat pe ele.

Alte caracteristici la care sa fii atent:

In momentul in care alegi un set nou de anvelope de iarna trebuie sa fii atent la cateva caracteristici suplimentare. Printre cele mai importante, dupa cele mentionate mai sus, sunt urmatoarele:

  • Capacitatea de franare a anvelopelor pe suprafate ude este marcata pe clase, cu litere de la A pana la G, clasa A fiind dedicata celor cu cea mai buna performanta. In cazul acesteia, distanta de franare de la 80 km/h la 0 km/h este cu 18 metri mai scurta (30%), fata de clasa G.
  • Consumul de carburant si economia de combustibil sunt, de asemenea, marcate pe clase, de la A la G. In cazul celor din clasa A consumul este cu 7,5% mai mic decat in cazul celor din lasa G.
  • Nivelul de zgomot trebuie sa fie cat mai mic. Acesta este masurat in dB si trebuie sa se situeze sub 70dB.

Acum ca stii care sunt caracteristicile anvelopelor de iarna, este important sa alegi unele de calitate pentru masina ta, indiferent de bugetul alocat.

Comanda anvelope de iarna de pe Velopa.ro

Cel mai usor mod de a comanda anvelope de iarna online este sa intrii pe Velopa.ro. Site-ul este special creat pentru a putea fi utilizat de orice persoana. Cu doar cateva click-uri vei putea adauga produsele dorite in cos, iar acestea vor fi livrate la adresa dorita de tine. Totul dureaza maxim cinci minute, iar comanda poate fi facuta de oriunde ai conexiune la internet.

In plus alegand sa-ti faci cumparaturile de pe Velopa.ro, beneficiezi de numeroase avantaje. Pe langa faptul ca iti poti face cumparaturile in doar cateva minute, din confortul propriei case, fara sa mergi in magazin, mai ai inca trei beneficii majore in momentul in care cumperi anvelope online de pe Velopa.ro:

1. Transport gratuit

Indiferent de comanda plasata, pe Velopa.ro beneficiezi de transport gratuit pana la adresa indicata de tine. In plus, odata plasata comanda, aceasta va ajunge in scurt timp la tine acasa, deoarece procesarea comenzii se face rapid.

2. Consultanta gratuita

Iar daca ai nelamuriri si neclaritati in ceea ce priveste produsele de pe site, echipa Velopa.ro iti sta la dispozitie si iti ofera consultanta gratuita atat pe messenger cat si telefonic. Alege orice varianta ti se potriveste si afla ceea ce te intereseaza despre produsele dorite pentru a te asigura ca faci cele mai bune alegeri.

3. O gama larga de produse din care poti alege

Pe Velopa.ro poti gasi anvelope de iarna pentru orice tip de masina si poti alege de la anvelope premium pana la anvelope din clasa economica.

Daca vrei un set de anvelope din clasa economica poti alege anvelope de la branduri recunoscute la nivel international, precum Winrun, Hilo, Compasal si Radar. Acestea sunt fabricare din materiale de calitate, folosind tehnologii moderne. Pretul mic este dat de faptul ca sunt fabricate in Asia, unde costul de productie este mai mic.

Tot pe Velopa.ro gasesti anvelope premium de la branduri precum Bridgestone, Pirelli sau Continental. In realizarea acestora sunt folosite materiale de foarte buna calitate si cele mai performante echipamente.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#velopa ro, #anvelope, #anvelope de iarna, #anvelope iarna , #stiri auto