Ce beneficii asigura parteneriatul cu o companie dedicata transporturilor rutiere de marfa?

Advertorial
Joi, 18 Februarie 2021, ora 12:06
9379 citiri
Ce beneficii asigura parteneriatul cu o companie dedicata transporturilor rutiere de marfa?

Transporturile rutiere de marfa reprezinta unul dintre principalii piloni pe care se poate dezvolta o economie sanatoasa.

Indiferent de caracterul marfurilor expediate (materii prime sau produse finite), companiile ce asigura servicii integrate de transport contribuie decisiv la consolidarea relatiilor dintre cerere si oferta, pe o lista extinsa de industrii.

De ce este important sa lucrezi cu o companie de top?

Alegerea inspirata a unei companii cu experienta in transporturile de marfa rutiere activeaza urmatoarele beneficii pentru clienti:

1. Solutii pentru securizarea si monitorizarea marfurilor transportate

Acest prim beneficiu este vital pentru consolidarea increderii clientului in serviciile pe care compania de transport respectiva le garanteaza.

Cu cat suma de solutii pentru securizarea si monitorizarea marfurilor este mai adaptata unui anumit tip de transport, cu atat riscurile privind producerea unor evenimente nedorite - furt, pierderi, daune - sunt mult mai mici.

Exemple de solutii ce pot reduce semnificativ timpii de tranzit si pagubele suferite:

  • Securizarea marfurilor cu elemente de prindere specifice si depozitarea acestora in spatii special amenajate, conform normelor in vigoare ale legislatiei UE;
  • Monitorizarea marfurilor pe intreaga durata a transportului efectuat, prin sisteme GPS de ultima generatie;
  • Asigurarea marfurilor transportate pana la un anumit plafon de pret, prestabilit pe baza contractului incheiat intre compania beneficiara si compania de transport.

2. Asistenta 24/7 pe spete legislative din zona transporturilor rutiere de marfa

O companie cu experienta in managementul logistic pentru transporturile rutiere trebuie sa le garanteze clientilor accesul la informatii oferite in timp real, privind statusul transportului.

De aceea, o entitate cu respect pentru clientii sai va asigura asistenta 24/7, prin profesionisti alocati special proiectului respectiv, capabili sa ofere informatii si sa gestioneze in timp optim aspecte privind:

  • Legislatia vamala in vigoare;
  • Regulile INCOTERMS;
  • Conventia CMR samd

3. Flexibilitate privind optimizarea costurilor de transport

Unul dintre principalele avantaje competitive ale unei companii cu servicii integrate de transport marfa, pe baza caruia aceasta isi poate consolida o pozitie de lider in piata, are legatura cu preturile pe care le practica.

Mai exact, cu cat entitatea respectiva garanteaza o adaptare mai buna a serviciilor la nevoile clientilor, cu atat companiile beneficiare isi pot optimiza mult mai bine costurile de transport. Iata doar cateva exemple, in acest sens:

  • Facturare / metru ocupat in camion (in cazul transporturilor de grupaj);
  • Poluare in limitele admise (conform standardelor in vigoare EUR 6, privind poluarea chimica si poluarea fonica);
  • Camioane cat mai usoare (pentru incarcarea acestora cu cat mai multa marfa);
  • Utilizare inteligenta a spatiului in camion (solutii de tip double-deck pe camioane ce asigura un transport cu pana la 60% mai multa marfa, comparativ cu un camion obisnuit.).

4. Parc auto personal ce cuprinde solutii variate de transport

Pentru finalizarea unei curse conform timpilor de tranzit conveniti, compania ideala trebuie sa le puna la dispozitie clientilor solutii de transport personalizat, pliate pe o serie intreaga de particularitati.

Astfel, autovehiculul ales trebuie sa transporte marfuri din industrii precum constructii, automotive, industria farmaceutica, petrol si gaze, industria usoara sau industria alimentara, in conditii de siguranta deplina si conform legislatiei in vigoare.

Pentru servicii complete de relocare si depozitare a marfurilor, apeleaza cu incredere la o companie ce dispune de parc auto propriu, din care fac parte autovehicule ce pot varia ca:

  • Sarcina utila: 700-25.000 kg;
  • Dimensiuni punte marfa: Lungime (2.000-13.650 mm); Latime (1.600-2.480); Intaltime (2.000-3.000);
  • Capacitate a incarcaturii: 2-33 EWP samd

Romsped Cargo: Intotdeauna rapid. Intotdeauna la timp

Din 1991 si pana in prezent, Romsped Cargo ofera solutii in transport, fara frontiere! In randurile de mai sus ai descoperit o forma sintetizata a intregii sume de beneficii la care clientii nostri au acces, pe baza unui parteneriat descris de loialitate si servicii exceptionale.

Nucleul activitatii noastre este reprezentat de transportul rutier de marfuri. Asadar, te invitam chiar acum pe site pentru a descoperi intreaga oferta Romsped Cargo, astfel incat sa poti alege cele mai potrivite solutii de transport marfa pentru specificul afacerii pe care o conduci!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
FMI face o previziune negativă pentru România. Creșterea economică, revizuită în scădere
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere estimările privind creşterea economiei româneşti în acest an, de la 3,8% cât estima în octombrie, până la 2,8%, arată cel mai...
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#transport marta, #tipuri de transport marfa , #stiri auto