Cat de grav a afectat criza carburantilor piata auto second hand?

Sambata, 14 Mai 2011, ora 16:401443 citiri
Cat de grav a afectat criza carburantilor piata auto second hand?

Scumpirea combustibililor se resimte in piata de masini rulate. Astfel, in aprilie, pretul mediu cerut pentru un Logan pe GPL a crescut cu peste 250 de euro, potrivit statisticilor auto.ro.

Automobilele Dacia Logan pe benzina, aflate la vanzare pe auto.ro, s-au ieftinit luna trecuta cu 40 de euro, pana la 4.127 de euro, in timp ce varianta diesel s-a apreciat usor de la 4.455 de euro, in martie, pana la 4.466 de euro in luna aprilie.

La nivel de marca, pretul mediu al masinilor Dacia cu GPL s-a apreciat cel mai mult in ultima luna, cu 162 de euro, fata de numai 28 de euro, cu cat s-au scumpit autoturismele pe benzina, conform unui comunicat auto.ro, remis Ziare.com.

Varianta pe benzina a unui Ford Focus s-a ieftinit cu aproape 450 de euro in ultimele 3 luni, spre deosebire de varianta diesel care a ramas relativ constanta, ieftinindu-se cu doar 36 de euro din luna februarie a acestui an.

Per total, pretul mediu al unei masini second hand a crescut cu peste 170 de euro, in ultimele patru saptamani, pana la 7.577 euro.

A.B.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News