AutoBild considera ca WinterContact TS 860 de la Continental este "ideal"

Comunicat de presa
Joi, 25 Octombrie 2018, ora 09:00
16548 citiri
AutoBild considera ca WinterContact TS 860 de la Continental este "ideal"

WinterContact TS 860 a primit calificativul "ideal" de la AutoBild, in urma celui mai mare test al anvelopelor de iarna (editia din 20.09.18).

"Campion absolut si convingator, cu caracteristici bune pentru iarna, precizie ridicata a directiei si manevrabilitate dinamica pe pista umeda si acoperita cu zapada, confort bun, rezistenta redusa la livrare" - acestea au fost concluziile specialistilor din redactie.

Astfel, anvelopa de iarna de la Continental a obtinut cel mai inalt calificativ acordat de AutoBild. In cadrul testului, au fost verificate anvelope cu dimensiunea uzuala de 195/65 R 15, respectiv 50 de modele in total, produse de marci europene, asiatice si americane. Vehiculul de test a fost un VW Golf 7.

Anvelopele Continental au obtinut note foarte bune la verificarile relevante pentru siguranta, la franarea pe zapada si acvaplanare.

Specialistii au considerat ca manevrabilitatea pe zapada, pe carosabilul umed si uscat este buna si la fel in ceea ce priveste distanta de franare pe asfaltul uscat si umed.

Inclusiv testele suplimentare pentru randamentul de rulare, raportul calitate/pret, precum si rezistenta la rulare au primit calificativul "bine".

WinterContact TS 860 de la Continental este adecvat pentru echiparea cu anvelope a vehiculelor din clasa compacta pana la medie.

Gama de produse include in prezent 66 de modele cu dimensiuni intre 13 si 17 toli, cu indici de viteza pana la 240 km/h - printre care numeroase variante cu marcaj XL pentru capacitate portanta ridicat si/sau muchie de protectie a jantelor.

Continental dezvolta tehnologii si servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabila si conectata a oamenilor si a bunurilor acestora.

Compania de tehnologie infiintata in 1871 ofera solutii sigure, eficiente, inteligente si accesibile pentru vehicule, utilaje, circulatie si transport.

In anul 2017, Continental a obtinut o cifra de afaceri de aproximativ 44 de miliarde de Euro si are in prezent peste 243.000 de angajati, in 60 de tari.

Divizia Anvelope dispune de peste 24 de locatii de productie si dezvoltare pe tot mapamondul.

Ca unul dintre producatorii de anvelope de top, in anul 2017 aceasta a realizat o cifra de afaceri de 11,3 miliarde de euro, avand 54.000 de angajati.

Continental se numara printre producatorii de top in materie de tehnologie si dispune de un portofoliu extins de produse pentru automobile, vehicule comerciale si pe doua roti.

Investitiile permanente in cercetare si dezvoltare asigura o contributie importanta la mobilitatea eficienta din punct de vedere economic si ecologic. Printre acestea se numara si serviciile destinate comertului si parcurilor auto, precum si sistemele digitale de management pentru vehiculele comerciale.

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#anvelope iarna Continental , #noutati auto