ATV Linhai M550 - Fiabil si de succes

Advertorial
Luni, 07 August 2017, ora 15:17
23739 citiri
ATV Linhai M550 - Fiabil si de succes

(P) Aflate in topul celor mai cautate ATVuri de pe piata din Romania, modelele Linhai 500S DragonFly 4x4, Linhai DragonFly 300S sau Linhai M550 reprezinta succesul constructorului de ATV-uri Linhai, datorat unui raport exceptional calitate-pret.

Recunoscute pentru fiabilitatea motoarelor, gama Linhai se poate vizualiza acum chiar si online. Acceseaza platforma atvrom.ro si beneficiaza de consultanta activa, in vederea alegerii vehiculului potrivit necesitatilor tale!

Fondata in 1956, brandul Linhai este recunoscut pentru crearea si productia de motoare de mici dimensiuni. Un stat recunoscut pentru tehnologia avansata, dar si un important centru de cercetare, Linhai detine o mare capacitate de creatie si productie. Avand ca principala activitate producerea de vehicule tip ATV Linhai sau UTV-uri, Linhai este un succes datorita gamei diversificate de vehicule 4x4 sau nu numai.

Linhai M550 EFI reprezinta un model bine echipat pentru off-road. Datorita unei motorizari EFI cu 1 cilindru, in 4 timpi de 493cc, dezvoltand 32cp, atv-ul poate fi utilizat pentru munca sau agrement. Usor de personalizat cu o gama variata de accesorii atv, modelul reprezinta o investitie ideala daca esti in cautarea unui vehicul off road utilitar-recreational.

Capacitatea de incarcare de 150kg si tractarea de 200kg includ modelul la categoria celor mai eficienti parteneri pentru munca si distractie.

Un coechipier ideal si performant, proiectat de asemenea pentru sarcini utilitare si recreationale este Linhai DragonFly 500S.

Cu un design atractiv si dotari complete, acesta garanteaza o experienta deosebita de pilotaj. Adaptabil pe orice tip de teren datorita unei tehnologii de ultima generatie, garantand ca va face fata oricarei provocari, atv-ul detine o motorizare monocilindrica, in 4 timpi cu o putere de 32cp si o capacitate de 493cc. Tractiunea selectabila 4x4 este un plus pentru a dobori orice obstacol aflat in calea sa.

Ne-am propus sa-i testam capacitatile, de aceea ne-am accesorizat cu o casca atv FOX V4 Future Helmet #03520 si manusi Shift WHIT3 AIR GLOVE -19098 Red pentru performante ridicate si am pornit la drum. Linhai DragonFly 500S s-a comportat excelent, afirmandu-se prin putere, manevrabilitate si fiabilitate, iar suspensiile MacPherson au facut diferenta in timpul pilotajului. Modelul ne-a fost livrat cu troliu, jante din aluminiu, aparatori de maini si lumini LED, ceea ce a adaugat un plus alegerii facute.

Iar pentru ca pilotajul unui vehiculului Linhai 4x4 ne-a convins, am accesat linhai-atv.ro pentru a vizualiza laolalta vehicule si accesorii dedicate. Beneficiaza de suport dedicat in vederea alegerii vehiculului potrivit cerintelor tale.

Alege, testeaza si combina accesorii si echipamente atv de cea mai buna calitate. Ofera-ti timp liber de calitate!

Esti din alt oras? Avem reprezentanta chiar si in: Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti.

Contacteaza-ne telefonic la 031 805 90 43/mobil 0730 730 726, scrie-ne la adresa de e-mail office@atvrom.ro sau sales@atvrom.ro.

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#ATV Linhai M550, #ATV Linhai Romania , #noutati auto