Anvelope NEXEN - fabricate in Europa!

Advertorial
Marti, 16 Februarie 2021, ora 12:10
22395 citiri
Anvelope NEXEN - fabricate in Europa!

Pe JANTA.RO ai la dispozitie o gama larga de anvelope de vara, iarna sau allseason din care sa alegi, de la marci de buget, cu performante bune la preturi competitive, pana la marci premium consacrate. Printre acestea se numara si NEXEN.

Nexen este o companie cu o experienta de peste 70 de ani in industria anvelopelor. Infiintata in Korea aniilor 1942 si folosind cele mai moderne metode, Nexen mentine in mod consecvent pasul cu cele mai recente tehnologii.

Nexen reprezinta alegerea ideala pentru echiparea standard a unor modele selectionate in randul unor producatori consacrati de automobile.

Modelul N'FERA RU1 destinat SUV-urilor a fost ales de catre Porsche ca echipare standard a modelului Macan.

Si in cazul producatorilor precum Dacia, Skoda, Volkswagen si KIA, au ales anvelopa N'BLUE HD pentru echiparea standard a anumitor modele selectionate.

Performantele anvelopelor NEXEN au fost apreciate in testele desfasurate de publicatiile din domeniu. Modele precum N'FERA SU1 si WINGUARD SNOW'G WH2 au obtinut calificative bune in probele desfasurate de ADAC si Auto-bild iar anvelopa N'BLUE HD PLUS a fost desemntata castigatoare a testului ACE in 2016.

In 2019 modelul premium N'FERA AU7', a fost acreditat cu distinctia iF Design Award pentru performantele sale in materie de franare si a tehnologiei anti-uzura de care dispune.

NEXEN TIRE si-a continuat expansiunea in Europa odata cu deschiderea centrelor de cercetare si dezvoltare din Germania si a unitatii de productie de ultima generatie din Cehia.

Inaugurata in 2018, fabrica din Zatec indeplineste cele mai riguroase standarde in materie de productie si calitate, fabricand 12 milioane de anvelope.

Noua locatie din Zatec se adauga retelei de fabrici NEXEN TIRE prezente in Yangsan, Changnyeong si Qingdao, toate acestea beneficiind de cele mai noi tehnologii de automatizare necesare pentru productia anvelopelor de ultima generatie din portofoliul NEXEN.

Descopera intreaga gama de anvelope NEXEN direct pe janta.ro

Incearca experienta JANTA.RO - cel mai simplu si facil mod de a-ti echipa masina din timp pentru vara cu jante, anvelope sau roti complete!

Cu ajutorul configuratoarelor 3D de roti complete, jante si anvelope poti gasit cu usurinta doar modelele care sunt 100% compatibile pentru masina ta. Simple si intuitive, configuratoarele necesita doar cateva date despre masina precum: marca, model, anul fabricatiei si motorizarea.

In plus, cu ajutorul configuratorului 3D de jante si roti complete, poti vizualiza in timp real cum arata jantele pe masina, astfel poti alege modelul preferat.

De asemena puteti opta pentru montaj la unul din service-urile noastre partenere din toata tara. Tot ce ai de facut este sa selectezi data si ora la care doresti sa se efectueze montajul. In cel mai scurt timp vei primi din partea noastra un email de confirmare a programarii. Tot ce mai ai de facut este sa te prezinti la service pentru montaj, de transportul produselor catre service ne ocupam noi. Acest serviciu este valabil doar cu plata online.

In functie de modelul automobilului, poti opta pentru jante din aliaj marca AEZ, DOTZ, DEZENT; jante hibride sau jante din otel marca ALCAR si chiar jante off-road dedicate DOTZ 4x4, acestea fiind disponibile pentru toate marcile de masini de pe piata.

Odata ce te-ai decis care este modelul de janta potrivit, ai la dispozitie o gama larga de anvelope de iarna, anvelope de vara sau anvelope allseason compatibile, de la marci de buget, cu performante bune la preturi competitive, pana la marci premium consacrate, printre aceste numarandu-se WESTLAKE, TRIANGLE, GOODRIDE, SUMITOMO, SAILUN, ROADX, NEXEN, KUMHO, JINYU, GITI, GT Radial, FALKEN, DUNLOP, CONTINENTAL, BRIDGESTONE, GOODYEAR, MICHELIN, NOKIAN, PIRELLI.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#nexen, #anvelope, #anvelope auto , #stiri auto
Comentarii
Poza NostraDanielis
NostraDanielis
rank 5