A venit timpul sa va montati anvelopele de vara

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 13:05
1563 citiri
A venit timpul sa va montati anvelopele de vara
Foto: goodyear.eu

Nu lasati anvelopele de iarna sa se deterioreze: faceti chiar acum trecerea la anvelopele de vara pentru a putea beneficia de performante inalte si confort maximizat si pentru a va proteja setul de anvelope de iarna.

Echipa AnveloSHOP, compusa din specialisti cu peste 10 ani experienta in domeniul comertului de anvelope, va ofera sfaturi esentiale si motive tehnice reale si obiective pentru care ar trebui sa efectuati cat mai repede schimbul de anvelope. Astfel, in comparatie cu anvelopele de iarna:

  • Anvelopele de vara se uzeaza mai putin si garanteaza un kilometraj mai bun

Materialul din care sunt fabricate anvelopele de vara este special proiectat pentru a putea permite rularea cu o eficienta maxima, chiar si la temperaturile ridicate din sezonul cald. Datorita acestui fapt, veti putea sa rulati cu viteze ridicate fara a avea grija pierderii performantelor datorita supraincalzirii cauciucurilor.

De asemenea, datorita conceptiei speciale a benzii de rulare, acestea se vor uza mult mai putin. Comparativ, anvelopele de iarna, cu designul lor agresiv cu multe blocuri de cauciucuc si microstriatii se vor uza foarte repede daca vor fi rulate in conditii de vara.

In plus, marii producatori de anvelope deseori incorporeaza in produsele lor diverse tehnologii avansate in functie de sezoanele anului, ce permit pastrarea performantelor, precum si o reducere considerabila a rezistentei la rulare resimtita de cauciucuri: acest lucru se translateaza intr-o reducere considerabila a consumului de carburant si a emisiilor de CO2.

  • Anvelopele de vara sunt mai performante si mai sigure

Cauciucurile de vara, prin constructia lor (atat a carcasei interioare cat si a conceptiei benzii de rulare) ofera performante inalte pe timp de vara in ceea ce priveste aderenta, tractiunea manevrabilitatea sau stabilitatea la virare, indiferent de stilul de condus sau de conditiile de drum.

Cauciucurile de vara garanteaza performante superioare pe timp de ploaie, in principal datorita canelurilor longitudinale mai late si adanci de pe suprafata benzii de rulare, care au rolul de a elimina panza de apa dintre pneu si carosabil. Astfel, anvelopele minimizeaza cu succes fenomenul de acvaplanare.

  • Anvelopele de vara sunt mai silentioase si mai confortabile

Datorita constructiei lor, a designului benzii de rulare si a diverselor tehnologii utilizate de producatori in fabricarea lor, anvelopele de vara sunt foarte silentioase.

De asemenea si nivelul confortului fizic simtit de pasagerii autoturismului este mult imbunatatit, fiind garantata astfel o calatorie linistita si confortabila.

Comparativ, oricine a rulat cu anvelope de iarna cunoase foarte bine faptul ca acestea sunt foarte zgomotoase si neconfortabile (dar, totusi, necesare pe timpul sezonului rece).

Ofertele sezonului de vara la AnveloSHOP si AnvelopeMAG

Foto: conti-online.ro

Cumpara acum patru anvelope de vara Continental si poti castiga doua bilete si cazare la meciul de deschidere al Euro 2016, Franta - ROMANIA. In plus, poti castiga unul dintre cele 20 de televizoare Smart TV 3D.

Promotia este valabila pana pe data de 30 Aprilie 2016.

Foto: hankooktire.com/global

Anvelopele Hankook sunt recunoscute pentru faptul ca ofera performante excelente fara a sacrifica aspecte importante precum confortul, consumul de carburant sau grija pentru mediul inconjurator. La AnveloSHOP beneficiezi de preturi speciale la anvelopele ecologice Kinergy Eco K425.

Reperele incluse in aceasta promotie acopera peste 50% din cererea de anvelope de pe piata din Romania:

  • Hankook Kinergy Eco K425 185/65R15 88H
  • Hankook Kinergy Eco K425 195/65R15 91H
  • Hankook Kinergy Eco K425 205/55R16 91V

Promotie valabila in limita stocurilor disponibile. Comanda acum pentru a nu rata preturile speciale!

Foto: Flickr.com/ozwheels

Nou la AnveloSHOP si AnvelopeMAG: jante de aliaj din gama premium, O.Z. Racing!

O.Z. Racing produc de jante de aliaj de cea mai inalta calitate, fiind recunoscuti pentru designurile lor foarte atragatoare si pentru faptul ca echipeaza numeroase autoturisme atat din scena curselor de masini cat si a scenei de tuning auto.

Filosofia O.Z. Racing este de a isi imbunatati continuu produsele, de a isi eficientiza toate ramurile de activitate, de a mentine in mod constant stocurile necesare de jante de aliaj si jante de otel si de a mentine un standard superior de calitate.

„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
„Nu există niciun risc pentru numerar.” Cum vede un expert în tranzacții electronice drumul cash-ului în economia țării în 2024 VIDEO
Opt din zece români preferă să cumpere online pentru a câștiga timp, peste media din Uniunea Europeană, într-o țară profund divizată între urban și rural, între adopție foarte...
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Eveniment exploziv, o monedă a devenit cea mai puternică din lume: A crescut cu 25% față de dolarul american
Crizele multiple anunțate de către Nouriel Roubini, cunoscutul economist din Statele Unite, au lovit lumea după ce războaiele din Ucraina și Israel, precum și blocarea traficului maritim din...
#anvelope vara, #jante OZ Racing, #anvelope Hankook, #anvelope vara continental , #noutati auto