Aura Vasile: PD-L vrea ca tara sa incremeneasca precum la moartea lui Stalin sau Dej

Miercuri, 11 Mai 2011, ora 13:28
1497 citiri
Aura Vasile: PD-L vrea ca tara sa incremeneasca precum la moartea lui Stalin sau Dej
Foto: Arhiva

Deputatul PSD Aura Vasile comenteaza refuzul Puterii de a nu se tine marti o sesiune de vot final la Camera Deputatilor, spunand ca celor de la PD-L nu le pasa decat de propriul interes si ca ar vrea ca tara sa incremeneasca, precum la moartea lui Stalin sau a lui Gheorghiu Dej.

Social-democrata isi manifesta revolta fata de acordarea in cursul zilei de marti a mai multor pauze de consultari in sedinta de plen a Camerei si apoi fata de suspendarea lucrarilor de catre presedinta Camerei.

"Desi conform legii Parlamentul Romaniei actioneaza in interesul cetateanului, o institutie unde cetatenii isi trimit alesii pentru a-i reprezenta, Roberta Anastase nu se opreste din a calca in picioare populatia Romaniei. (...) Furturile si ilegalitatile PD-L, facute prin Roberta Anastase, sunt cunoscute de intreg poporul prin mijloacele mass-media.

Dar chiar si asa, blocarea nejustificata a activitatii Camerei Deputatilor arata o data in plus, daca mai era nevoie, ca singurul lucru de care pasa PD-L-ului este interesul propriu, fara interes fata de suferintele poporului, fata de scaderea continua a nivelului de trai sau fata de pensionarii adusi sub limita de subzistenta", acuza Aura Vasile, intr-un comunicat.

Deputatul PSD mai spune despre PD-L ca vrea ca tara sa incremeneasca precum la moartea lui Stalin sau Dej si ca "ucide" la propriu si la figurat poporul.

"PD-L si Roberta Anastase prefera, asadar, sa evite orice defectiune la un eventual vot final, un vot final atat de necesar pentru functionarea acestei tari si pentru incercarea de a salva ce mai poate fi salvat. Nu le pasa nici de someri, nici de inflatie, nici de consumul scazut, de veniturile mici, de preturile mari, de economie, de absolut nimic, atata vreme cat exista lucruri atat de importante pentru ei.

In opinia lor, tara trebuie sa incremeneasca, precum la moartea lui Stalin sau a lui Gheorghiu Dej! Desi astazi ei, constient, ucid incet-incet acest popor, la figurat si, cel mai tragic, si la propriu, maine poporul le va canta si lor prohodul. Nimeni si nimic nu e vesnic, poate doar lipsa lor de interes si lipsa lor de bun simt", conchide social-democrata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Aura Vasile deputat PSD, #Aura Vasile Roberta Anastase , #stiri Aurelia Vasile