Aura Vasile a plecat cu actele PSD Bucuresti si nu mai raspunde la telefon

Vineri, 02 Martie 2012, ora 15:10
5088 citiri
Aura Vasile a plecat cu actele PSD Bucuresti si nu mai raspunde la telefon
Foto: Arhiva

Presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, a declarat ca Aura Vasile, deputat de Bucuresti si membru vechi al PSD, recent inregimentata in UNPR, nu mai raspunde la apelurile telefonice, deci nu stie cat de adevarate sunt informatiile privind plecarea ei definitiva.

Mai mult, aceasta a dezvaluit ca Aura Vasile a lasat balta organizatia chiar in momentul unui control al Autoritatii Electorale, ea nemaifiind de gasit, cu actele cerute de Autoritate cu tot, informeaza Q Magazine.

Joi, UNPR a anuntat intr-un comunicat de presa ca Aura Vasile a fost numita vicepresedinte al UNPR Bucuresti si ca a acceptat aceasta functie.

"De cand am aflat aceasta veste, am incercat sa o contactez la telefon pe Aura Vasile sa am o confirmare de la ea, dar nu am reusit sa vorbim. Nimic din discutiile noastre recente nu mi-a lasat impresia ca ar dori sa plece din PSD. Am vorbit chiar zilele trecute cu ea, mi-a spus ca tocmai iesise de la spital. Nici pomeneala de vreo plecare. Avem in derulare un control de la Autoritatea Electorala si toate datele erau la ea", a declarat Ecaterina Andronescu.

In opinia senatorului PSD, comunicatul adversarilor de la UNPR este de fapt o replica la anuntul facut de mai multi colegi social-democrati care au anuntat ca patru senatori de la PD-L intentioneaza sa treaca la PSD.

"Problema Aura Vasile" nu este noua pentru PSD. In decembrie 2011, UNPR anunta, tot printr-un comunicat, inscrierea ei in aceasta formatiune politica. Mai mult, in presa a aparut si un facsimil dupa inscrierea acesteia in UNPR, lucru care i-a luat cu totul pe nepregatite pe social-democrati si care, conform legii partidelor politice, echivaleaza cu o demisie din fostul partid.

Marian Vanghelie, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai Aurei Vasile, a declarat atunci ca aceasta s-ar fi razgandit si ar intentiona sa ramana in PSD, dar in timpul discutiilor i s-a facut rau si a fost internata de urgenta la spital.

De atunci, situatia deputatei este incerta, desi pe site-ul Camerei Deputatilor figureaza ca facand parte din grupul parlamentar progresist, al UNPR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Aura Vasile UNPR, #Aura Vasile PSD, #Aura Vasile deputat , #stiri Aurelia Vasile