12 obiceiuri ale oamenilor plăcuți de toată lumea. Cum să fii mai atractiv în ochii celorlalți

Duminica, 26 Februarie 2023, ora 02:25
6868 citiri
12 obiceiuri ale oamenilor plăcuți de toată lumea. Cum să fii mai atractiv în ochii celorlalți
Oameni care bat palma FOTO Unsplash

Fiecare dintre noi cunoaște cel puțin un om care pare să fie plăcut de toată lumea și care are un efect electrizant de cum pășește într-o încăpere plină cu oameni. Toți par să roiască în jurul persoanei respective, fie că o cunosc sau nu.

Sigur, aspectul fizic și anumite caracteristici ce țin de personalitate joacă un rol important, dar atractivitatea nu se rezumă doar la asta. De multe ori această aură este dată de modul în care cineva se poartă, cum tratează alți oameni sau cum își trăiește viața.

Atunci când ne simțim atrași de un om, nu ne gândim neapărat la motive, dar subconștientul nostru reacționează la lucrurile care provoacă acest magnetism. Dacă le conștientizăm și ne folosim de calitățile noastre în acest sens, putem avea șanse mai mari de reușită în privința relațiilor amoroase, a celor cu prietenii, sau a celor profesionale, potrivit jamesmsama.medium.com.

Obiceiurile subtile ale oamenilor extrem de atractivi

1. Limbaj corporal deschis și primitor

Mulți oameni nici nu realizează ce mesaje non-verbale transmit prin toate interacțiunile lor. Realitatea este că ceea ce simțim în interior, afișăm în exterior. De exemplu, brațele încrucișate, privirea în pământ sau umerii aduși în față transmis respingere. Drept urmare, dacă vreți să faceți impresie bună, este important să conștientizați mișcările corporale.

2. Faci alți oameni să se simtă importanți

Fiecare dintre noi preferă să petreacă timp în preajma unei persoane care ne observă, ne complimentează sau ne laudă eforturile. Pe de altă parte, ne face plăcere și să stăm alături de persoane care, deși se află în lumina reflectoarelor, sunt dispuse să o împartă cu alții. Cu alte cuvinte, vrem să ne simțim speciali, așa că suntem atrași de oamenii care ne ajută să atingem acest sentiment.

3. Ești calm și relaxat

Atunci când un om este agitat, vorbește repede și e incoerent, îi poate face pe cei din jur să se simtă anxioși. Fiți calmi, relaxați, vorbiți lent și concis deoarece aceste lucruri arată că aveți încredere în voi.

4. Zâmbești

Toți oamenii, fie că sunt bărbați, femei sau copii, sunt mai primitori atunci când zâmbesc. Dacă sunteți atenți, veți observa că, atunci când zâmbiți unui om, cel mai probabil vă va zâmbi înapoi.

5. Pui întrebări despre ceilalți

Anumiți oameni vorbesc numai despre ei. Cât de mult vă bucurați de compania lor? Probabil nu foarte mult. Deși este normal să ne facă plăcere să vorbim despre noi, conversațiile nu trebuie să sune ca o autobiografie. Uneori, cel mai simplu mod de a face pe cineva să te placă este să îl întrebi lucruri despre el.

6. Ai o doză de mister

Această doză de mister care învăluie anumiți oameni îi face mai atractivi deoarece ceilalți o iau ca pe o provocare. Dacă punem toate cărțile pe masă încă din primul moment în care întâlnim pe cineva, eliminăm orice fel de curiozitate care are rolul să mențină interesul într-o fază incipientă.

7. Îți pasă de ceilalți

Pentru a ne conecta cu adevărat cu ceilalți, trebuie să ne pese de ei. Acest lucru este valabil în toate cazurile: iubit, familie, prieteni, loc de muncă. Nimeni nu își dorește să fie în preajma unui om care e indiferent față de sentimentele, gândurile, opiniile sau emoțiile sale.

8. Ești prietenos cu toți, dar selectiv

Adevărul este că nu putem fi accesibili tuturor, toți avem standarde și limite. Nu toată lumea ne merită timpul, prietenia sau dragostea. Cu alte cuvinte, ești atractiv atunci când ești bun și prietenos cu toată lumea, însă selectiv cu persoanele pe care le lași cu adevărat să se apropie.

9. Nu bârfești și nu batjocorești

Atunci când îți pasă de alții și ești bun, nu poți să vorbești de rău alți oameni sau să îți bați joc de ei. Acest lucru creează o energie negativă în jurul tău, care nu este compatibilă cu atractivitatea.

10. Ești sincer

Unii cred că îi vor câștiga pe ceilalți dacă le spun mereu ceea ce vor să audă. Acest lucru poate funcționa doar pe termen scurt. Când oamenii își dau seama că nu încerci decât să îi măgulești, nu vor mai avea încredere în tine. Când ești sincer și spui adevărul chiar dacă nu e întotdeauna plăcut, cei din jur vor avea încredere în tine.

11. Ai grijă de corpul și mintea ta

O persoană care are grijă de sine mental, fizic, emoțional și spiritual, va fi mai atractivă decât una căreia nu îi pasă de propria sănătate. Este un semn de iubire și respect și arată dorința de a lucra constant pentru a obține cea mai bună variantă a sa.

12. Ești autentic

Atunci când ești autentic și îți arăți adevărata față fără să te lași influențat de societate și de opiniile celorlalți, ești automat mai atrăgător în ochii celorlalți.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#atractivitate, #atractie femei barbati, #Obiceiuri , #stiri life style