Tensiune maximă la Madrid, înainte de derby-ul Atletico - Real. Echipa care nu vrea să respecte tradiția

Duminica, 08 Mai 2022, ora 14:27 2730 citiri
Atletico - Real Madrid, un derby tensionat

Echipa Atletico Madrid nu va respecta tradiţia din LaLiga şi nu va oferi garda de onoare rivalei Real Madrid, care şi-a asigurat etapa trecută un nou titlu de campioană a Spaniei, informează lequipe.fr.

"Nu ştiu dacă acest lucru se face şi în alte campionate din lume. Fiecare societate este diferită. Spania are garda de onoare pentru rivali, dar de unde vin eu nu se foloseşte. Trăim diferit. Avem respect pentru Real, dar şi mai mult pentru fanii noştri", a declarat antrenorul argentinian al lui Atletico, Diego Simeone.

Real Madrid a câştigat, sâmbăta trecută, titlul cu numărul 35 din istorie şi, conform tradiţiei din LaLiga, campionii ar trebui să primească "garda de onoare" la partida următoare.

Acest obicei presupune că, la primul meci după câştigarea titlului, adversarii se aliniază pe două rânduri şi îi aplaudă pe campionii care trec pe culoarul astfel format.

Jocul următor al Realului este duminică, de la ora 22.00, cu rivala Atletico, campioana din 2021, pe Wanda Metropolitano, în etapa a XXXV-a a LaLiga.

În 2014, Real nu a oferit garda de onoare în faţa rivalilor madrileni din finala Ligii Campionilor de la Lisabona, după ce Atletico tocmai câştigase LaLiga.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News