Declaratiile lui Diego Simeone, omul care a pierdut a doua finala de Liga Campionilor in 2 ani

Duminica, 29 Mai 2016, ora 09:05 8253 citiri
Foto: Facebook / Atletico de Madrid

Marele antrenor argentinian Diego Simeone a pierdut cu Atletico sambata seara a doua finala de Liga Campionilor in 2 ani, tot cu Real Madrid, acum echipa sa fiind invinsa la penaltiuri, scor 3-5, dupa 1-1 la capatul celor 120 de minute.

Fostul mare jucator de la Atletico si Inter a vorbit dupa aceasta finala, fiind extrem de dezamagit ca echipa sa nu a intrat in istorie, prin cucerirea primei Cupe a Campionilor Europeni:

"Felicitari Real Madrid, ne-au fost superiori la penaltiuri. Trebuie sa felicitam echipa rivala. E un trofeu cu o mare istorie si ei au reusit sa-l castige. Am avut un inceput slab, dar dupa minutul 20-25 am jucat mult mai bine. Ei puteau face 2-0 inainte ca noi sa egalam.

De cei care termina pe locul 2 nu isi aduce nimeni aminte. Asta e, trebuie sa acceptam momentul si sa mergem mai departe.

E greu sa spun acum ca am invatat ceva din finala asta. E prea repede. Mi-e imposibil sa fac o analiza. Realul a fost mai buna pentru ca a castigat", a zis Simeone, la conferinta de presa de dupa joc.

Blestemul finalelor de Liga pierdute dramatic de Atletico se mentine asadar. Madrilenii au pierdut si in 1974, dar si in 2014 meciuri pe care le-au condus pana in ultima secunda a primelor 90 de minute.

D.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News