Cat a cheltuit Atletico Madrid, obligata sa joace rolul de "gazda" la meciul din Champions League de la Bucuresti

Miercuri, 24 Februarie 2021, ora 11:11 4837 citiri
Echipa Atletico Madrid. FOTO: Facebook / Atletico Madrid

Atletico Madrid a jucat la Bucuresti meciul considerat pe teren propriu din optimile Champions League, impotriva englezilor de la Chelsea.

Din cauza pandemiei de coronavirus, britanicii au avut restrictii de calatorie in Spania si meciul a avut loc in Romania.

Pentru partida de la Bucuresti, toate cheltuielile de organizare le-au revenit spaniolilor de la Atletico Madrid, echipa considerata gazda.

Inchirierea stadionului plus alte cheluieli legate de cazarea lotului la Hotel Intercontinental i-a costat nu mai putin de 200 000 de euro.

Asta in conditiile in care daca meciul s-ar fi jucat la Madrid, pe Wanda Metropolitano, spaniolii nu ar fi cheltuit mai mult de 10 000 de euro.

Atletico Madrid a pierdut cu 0-1 prima mansa a optimilor Champions League, impotriva lui Chelsea.

Giroud a marcat unicul gol al meciului, in repria a doua. Golul a avut nevoie de validarea VAR, pentru ca fotbalistul francez se afla in pozitie de ofsaid in momentul cand a marcat, dar mingea a venit de la un adversar.

VIDEO Golul fabulos marcat de Giroud a decis meciul de la Bucuresti din Champions League

Giroud, gol senzational marcat pe Arena Nationala in Champions League. "Este minunat ca am marcat, dar a fost ciudat sa celebram dupa trei minute de asteptare"

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News