Scandal în Spania. Atletico Madrid nu vrea să ofere "garda de onoare" rivalilor de la Real Madrid după câștigarea titlului

Duminica, 01 Mai 2022, ora 15:22 4778 citiri
Real Madrid. Foto: Facebook / Real Madrid C.F.

Jucătorii echipei Atletico Madrid nu vor să le ofere ravialilor de la Real Madrid "garda de onoare" le meciul derbi dintre cele două formaţii, programat etapa viitoare, informează lefigaro.fr.

Real Madrid a câştigat, sâmbătă, titlul cu numărul 35 din istorie şi, conform tradiţiei din LaLiga, campionii ar trebui să primească "garada onoare" la partida următoare.

Acest obicei presupune că, la primul meci după câştigarea titlului, adversarii se aliniază pe două rânduri şi îi aplaudă pe campionii care trec pe culoarul astfel format.

Jocul următor al Realului este cel cu rivala Atletico pe Wanda Metropolitano şi căpitanul "Colchoneros", Jan Oblak, s-a exprimat în privinţa gărzii de onoare.

"În calitate de căpitan, sunt unul dintre cei cărora nu le place să ofere sau să primească o gardă de onoare, dar clubul va decide şi vom face ceea ce este necesar", a spus Jan Oblak, sâmbătă, după meciul cu Bilbao.

În 2014, Real nu a oferit garda de onoare în faţa rivalilor madrileni din finala Ligii Campionilor de la Lisabona, după ce Atletico tocmai câştigase LaLiga.

Meciul Atletico - Real Madrid este programat duminica viitoare, de la ora 22.00, în etapa a XXXV-a a campionatului spaniol.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News