Un nou atac armat în SUA: 3 morți și 3 răniți într-un centru comercial. Atacatorul a fost ucis de către "un individ înarmat" VIDEO

Luni, 18 Iulie 2022, ora 07:46 2629 citiri
Atacatorul a fost ucis de către "un individ înarmat" FOTO Twitter

O persoană a deschis focul într-un centru comercial din statul american Indiana, duminică, 18 iulie, atac soldat cu 3 motți și 3 răniți.

"Am asistat la un atac în masă în seara aceasta la Greenwood Park Mall", a declarat Mark Myers, primarul oraşului Greenwood, din statul Indiana, potrivit unui comunicat.

"Acum sunt trei morţi şi trei răniţi", a adăugat el.

Mark Myers a spus că atacatorul a fost ucis de către "un individ înarmat". Poliţia din Greenwood a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care le-a cerut martorilor la atac să furnizeze informaţii.

Atacul este cel mai recent dintr-un val de violenţe cu arme care afectează Statele Unite, unde se estimează că 40.000 de decese pe an sunt cauzate de arme de foc, potrivit Arhivei pentru violenţă cu armă.

Recenta creştere a violenţelor a reaprins dezbaterea controversată asupra reglementării armelor.

O comisie a Camerei Reprezentanţilor din SUA urmează să voteze săptămâna aceasta, pentru prima dată în aproape 20 de ani, un proiect de lege care interzice armele de asalt.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza Pieues
Pieues
rank 1
atacatorul a fost ucis de către "un individ înarmat"....