ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX): performanța viitorului, disponibilă acum

Advertorial
Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 13:00
7443 citiri
ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX): performanța viitorului, disponibilă acum
FOTO: asus.com

ASUS Republic of Gamers (ROG) este un nume răsunător în domeniul gamingului, iar ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) este un laptop de gaming aparte, fără egal, care înglobează cele mai noi și puternice componente plus un sistem de răcire ultra-performant care lucrează împreună pentru a oferi o senzație unică atunci cânt te joci, totul fiind ”învelit” într-o carcasă care a fost individualizată cu mai multe accente cybertext întipărite cu cerneală invizibilă.

ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) marchează un moment important în istoria laptopurilor de gaming, semnalizând că acestea sunt pregătite să lupte de la egal cu calculatoarele desktop, sau chiar să le întreacă printr-o selecția atentă a componentelor folosite și prin reproiectarea soluțiilor de răcire, deosebindu-se în același timp prin stilul vizual pe care ți-l poți personaliza după bunul plac cu ajutorul capacelor Armor Caps și prin ajustarea elementelor de iluminare RGB într-o combinație unică, ca o oglindă a personalității tale.

Cele mai bune componente pentru cea mai mare putere în jocuri

În centrul lui ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) se găsește procesorul Intel Core™ i9-12950HX cu nu mai puțin de 16 nuclee și 24 de fire de execuție paralele, un cip proiectat pentru a atinge o frecvență maximă de 5.2 GHz pe nucleele Performance, ce oferă un nivel maxim al performanței în acele programe optimizate pentru execuția pe un singur fir. Din această categorie fac parte, bineînțeles, și multe din cele mai populare titluri eSports.

Procesorul vine din fabrică cu un TDP de 65W, dar această valoare poate fi crescută semnificativ cu doar câteva click-uri direct din panoul de comandă Armoury Crate în modul Manual până la o putere maximă turbo PL2 de 175W. Acest nivel de putere rezultă într-o performanță nemaiîntâlnită în acele aplicații care nu utilizează foarte tare placa video pentru calcule. În mod Turbo, ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) a obținut, în urma testelor efectuate, un scor record de 22.257 puncte în testul sintetic Cinebench R23, scor care depășește multe puternice sisteme desktop de gaming.

Placa video NVIDIA GeForce RTX™ 3080 Ti este responsabilă de redarea celor mai importante titluri eSports la un număr foarte ridicat de cadre pe secundă și de afișarea detaliilor la calitate Ultra în jocuri AAA. Cipul grafic poate atinge un TGP maxim de 175W cu ajutorul tehnologiei adaptive Dynamic Boost. În funcție de tipul de jocuri pe care preferi să le joci, va trebui să decizi ce ecran alegi. Ambele opțiuni utilizează panouri excelente: rezoluție ridicată QHD și împrospătare la 240 Hz sau afișaj incredibil de rapid FHD la 360Hz. Cele două ecrane oferă și un timp de răspuns extrem de rapid, de doar 3 milisecunde, suportă tehnologia Dolby Vision și sunt compatibile cu tehnologia Adaptive Sync pentru mișcare fluentă, fără întreruperi și fără artefacte vizuale supărătoare.

ROG Intelligent Cooling, performanță prin inovație

ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) se remarcă nu doar prin performanța de moment, ci prin faptul că aceasta este menținută la un nivel constant pe durata sesiunilor lungi de joc sau în fluxuri de productivitate cu ajutorul ROG Intelligent Cooling, un sistem de răcire reproiectat complet pentru a menține componentelor folosite de inginerii ASUS la temperaturi scăzute.

Pentru eficientizarea transferului termic între componente și sistemul de răcire, a fost utilizată o pastă termică pe bază de metal lichid, rezultatul imediat fiind scăderea temperaturilor pentru CPU și GPU cu încă 5 grade față de compușii similari din metal lichid.

Camera de vapori a fost și ea redesenată pentru a acoperi acum 48.8% din placa de bază și componentele acesteia, oferind, în acest fel, un contact termic ideal pentru CPU, GPU și pentru sistemul de alimentare. Rezultatul este cel la care te aștepți de la un astfel de laptop: performanță maximă îndelungată.

Stilul iconic SCAR, irezistibil, în variantă modernizată

Inginerii ASUS au pregătit o surpriză inedită celor care își comandă laptopul ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX): pe carcasa acestuia au fost desenate cu o cerneală specială, invizibilă cu ochiul liber, câteva indicii secrete de care vei avea nevoie pentru a obține victoria în SCAR Runner, un joc de tip parkour care se desfășoară în universul ROG SAGA. Indiciile ascunse pot fi dezvăluite rapid cu ajutorul lanternei UV din pachetul de accesorii al laptopului.

Noul ROG Strix SCAR 17 Special Edition (G733CX) este disponibil în mai multe configurații ce pot fi comandate direct din eShop ASUS România.

În încheiere, o oportunitate pe care nu trebuie să o ratezi: prin participarea în campania Părerea ta contează care necesită doar o simplă publicare a unei recenzii de utilizare a noului tău laptop ASUS de cel puțin 200 de caractere pe oricare dintre platformele participante, vei primi în mod gratuit un an de extindere a garanției noului tău produs.

https://www.youtube.com/watch?v=nMwI563bHPk

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Asus, #asus rog, #laptop asus, #asus ROG Strix SCAR 17 , #laptop
Comentarii