Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Creează cu ASUS: laptopuri pentru creatori care îți dezlănțuie imaginația

Advertorial
Luni, 20 Iunie 2022, ora 09:00
6569 citiri
Creează cu ASUS: laptopuri pentru creatori care îți dezlănțuie imaginația
ASUS Zenbook Pro Duo FOTO: asus.com/ro/

În mediul online, persoanele creative, indiferent de domeniul de activitate: cei cu înclinație către desen, fotografie, cinematografie, artă, animație, game design sau proiectare, au nevoie de un calculator adaptat fluxurilor de creație digitale moderne, iar ASUS are în ofertă mai multe laptopuri cu funcții inovatoare și performanțe incredibile prin modelele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED, ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED și ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED.

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED: portabilitate pentru creatorii de zi cu zi

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED este o unealtă pentru creatorii de toate felurile, influenceri, streameri, vloggeri, muzicieni și nu doar pentru ei, oferind combinația perfectă de putere într-un volum redus, portabil, și cu un design fresh care se potrivește cu orice stil abordat datorită texturii capacului cu un model unic cu aspect de țesătură sau aluminiu anodizat, ambele fiind proiectate pentru a respinge amprentele și petele.

Câteva modele ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED vin configurate cu ecrane OLED validate PANTONE care redau cu precizie 100% volumul de culoare DCI-P3. Ce înseamnă acest lucru pentru creatori? Garantează o viziune transpusă cu exactitate, culori fix așa cum și le-a închipuit autorul și un rezultat ce poate fi admirat datorită preciziei fără egal a afișajului.

O funcție ingenioasă gândită pentru a sprijini creatorii este ASUS DialPad, un controler rotativ integrat subtil în suprafața touchpad-ului, fiind, practic, o interfață virtuală de acces rapid la cele mai importante funcții și scurtături și care permite un control foarte precis al instrumentelor favorite din software-ul Adobe compatibil.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED: conceput pentru creatorii avansați

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este opțiunea potrivită pentru artiștii care activează în domeniul editării video, pentru graficieni și cei care fac animație sau desenează, creatori care se vor bucura, fără îndoială, de prezența ecranului secundar tactil ScreenPad Plus, cu rezoluție 4K, la fel de fin ca afișajul principal tactil cu tehnologie OLED. Ambele ecrane pot fi utilizate în tandem pentru design grafic, datorită suportului pentru un stylus care poate detecta 4096 de nivele distincte de presiune.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED poate fi folosit și pentru a crea spații de lucru extinse, în urma conectării la ecrane 8K și chiar 10K datorită prezenței conexiunii HDMI 2.1. Controlul fără întreruperi al acestui număr imens de pixeli este asigurat de plăci video cu cipuri grafice până la NVIDIA GeForce RTX 3080.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED: alegerea creatorilor profesioniști

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED poate fi caracterizat foarte simplu: o stație de lucru mobilă ce poate fi dotată cu grafică rapidă NVIDIA RTX A2000, un model special proiectat pentru aplicații profesionale. Indiferent de configurația aleasă, laptopul va oferi o experiență creativă fără egal în condiții de performanță și stabilitate de invidiat, potrivite pentru cele mai solicitante tipuri de activități precum proiectare 3D și arhitectură, inginerie, producție de film, animație și, bineînțeles, game design.

Caracteristicilor de invidiat pentru un portabil li se alătură un ecran 4K OLED validat și certificat Calman, soluția de calibrare software folosită cu precădere în mediile profesionale, precum și certificarea Independent Software Vendors ISV care asigură rularea exemplară, fără probleme deranjante de stabilitate, a celor mai importante aplicații pe configurația hardware a modelului ales de tine.

Când vine vorba de componente, ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED se remarcă prin suportul pentru memorie RAM cu funcție ECC de corecție automată a erorilor, prezența a două unități de stocare conectate în mod RAID 0 și un cititor de carduri SD Express 7.0 care te ajută să descarci de 10 ori mai repede pozele și clipurile pe care urmează să le folosești în proiectele tale.

Piesa de bază pentru creatori este, însă, ASUS Dial, o rotiță fizică ergonomică, amplasată accesibil în zona tastaturii, care oferă experiența de utilizare a controlerelor dedicate din studiourile de producție, fără a ocupa spațiu suplimentar pe birou. Rotind și apăsând ASUS Dial poți face zoom pe imagini, scroll în liste lungi, poți schimba luminozitatea ecranului, ajusta volumul sunetului, poți controla mărimea pensulei în Photoshop, ca să enumerăm doar câteva lucruri ce pot fi controlate într-un mod intuitiv. Personalizarea meniurilor pentru ASUS Dial și adaptarea acestora la fluxurile proprii de lucru se face direct din aplicația ProArt Creator Hub.

Pentru mai multe detalii despre aceste laptopuri pentru creatori descrise mai sus, îți recomandăm să vizitezi și pagina Create with ASUS, unde vei afla detalii despre specificațiile, funcțiile cele mai importante și configurațiile disponibile, precum și mai multe mărturii de la artiștii ProArt care folosesc aceste produse.

Orice laptop ASUS pentru creatori cumpărat în această perioadă îți va aduce complet gratuit și trei luni de acces la cunoscuta suită Adobe Creative Cloud, colecția software cu peste 20 de programe gândite pentru creatori, un companion perfect pentru o serie de laptopuri proiectate pentru nevoile mediilor de lucru profesionale.

Și o ultimă precizare: dacă decizi să participi la campania Părerea ta contează care presupune simpla publicare a unei scurte recenzii de utilizare a laptopului tău ASUS de minim 200 de caractere pe una dintre platformele participante, vei primi un an de extindere a garanției produsului.

Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
Numărul românilor care vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor care vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
#Asus, #laptop asus, #Asus ZenBook, #asus pro led , #laptop