ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401): o experiență vizuală impresionantă

Advertorial
Joi, 31 Martie 2022, ora 13:00
10509 citiri
ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401): o experiență vizuală impresionantă
FOTO: asus.com

Ultra-portabilele ASUS din familia Zenbook progresează cu fiecare nouă generație care aduce sisteme mai performante, dar surprinzător de ușoare, și adaugă tehnologii noi care vin în sprijinul utilizatorilor. ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) menține liniile de design ale filosofiei Zen adoptate de generațiile anterioare, un aspect deja cunoscut, asociat cu un corp zvelt, de doar 15.9 mm grosime și care cântărește 1.4 kg. Laptopul vine echipat cu inovatorul NumberPad 2.0, cu un ecran excelent cu tehnologie OLED și oferă performanțe maxime în orice condiții datorită implementării tehnologiei ASUS Intelligent Performance.

De foarte multe ori exigențele celor care caută cele mai noi și rapide tehnologii într-un portabil converg în același punct, fie că este vorba de creatorii de conținut, de utilizatorii din mediul de afaceri interesați de creșterea productivității în mediile de lucru de la distanță sau de cei care doresc pur și simplu un laptop cu capabilități multimedia excelente.

ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) este tipul de laptop care schimbă tot ce știai despre conceptul de portabilitate, reușind să fie un însoțitor de încredere pentru cei care călătoresc sau lucrează de la distanță, un instrument pe care te poți baza în fiecare zi pentru a începe și termina orice flux de productivitate și care te va ajuta să te relaxezi la finalul zilei.

Productivitate fără limite în condiții de mobilitate supremă

Designul atemporal Zen a fost păstrat fresh în cazul laptopului ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) cu câteva linii noi, subtile, și cu o serie de componente actualizate care includ procesoare Intel din generația a 11-a, până la puternicul model Core i7 cu grafică integrată Iris Xe, memorie RAM eficientă energetic de tipul LPDDR4X, care funcționează la o frecvență impresionantă de 4266 MHz și un SSD conectat la interfața PCIe Gen 4.0, care poate accesa datele cu o viteză incredibilă de 6500 MB/s, totul făcându-se în condiții de silențiozitate totală.

Atingerea și menținerea acestor performanțe mai multe ore în șir este posibilă datorită implementării tehnologiei ASUS Intelligent Performance și folosirii unei soluții de răcire eficientă, IceCool Plus, însoțită de trei profile de funcționare care pot fi selectate rapid din aplicația MyASUS, moduri care pot crește performanțele procesorului cu până la 70%. ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) este gata de acțiune în doar câteva momente datorită includerii unui senzor de autentificare rapidă prin amprentă în butonul de pornire. Balamaua cu tehnologie ErgoLift permite deschiderea panoului până la un unghi de 180 de grade, suficient pentru ca tu să poți colabora și partaja foarte ușor conținutul ecranului cu prietenii, familia și colegii tăi.

În ciuda faptului că dimensiunile reduse ale șasiului nu au îngăduit integrarea unei tastaturi de dimensiune completă, ASUS a descoperit o soluție elegantă pentru a rezolva această problemă: NumberPad 2.0, un bloc numeric virtual, integrat în suprafața tactilă a touchpad-ului, funcție care poate fi accesată rapid cu ajutorul butonului dedicat.

Creșterea productivității depinde nu doar de performanța laptopului, ci și de un includerea unui set cuprinzător de porturi, iar în cazul laptopului ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) această lista include doi conectori Thunderbolt 4 USB Tip-C, un jack audio de 3.5mm, o mufă USB Tip-A și un cititor rapid de carduri în format microSD. Placa de rețea WiFi 6 asigură o conexiune rapidă fără fire, eliminând timpii de așteptare la încărcarea aplicațiilor și a site-urilor.

ASUS OLED: un ecran care nu are rival

Experiența pe care ți-o oferă laptopul ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) este determinată în mare măsură de ecranul cu tehnologie OLED, un panou excepțional care merită experimentat în persoană. Acesta dispune de un strat tactil pentru control intuitiv și utilizează un raport de aspect 16:10 care aduce un spor de productivitatea în acele aplicații care se bucură de prezența spațiului vertical suplimentar.

Tehnologia OLED (Organic Light Emitting Diode) are ca avantaj principal comanda individuală a fiecărui pixel din componența imaginii, oferind, în acest fel, un contrast incredibil de 1.000.000:1 și o gamă dinamică HDR mărită în raport cu standardul SDR, lucru care se traduce prin culori foarte realiste, mai ales că ecranul laptopului Zenbook 14X OLED (UX5401) poate afișa toate nuanțele din spațiul de culoare DCI-P3, standardul folosit în prezent și în filmele de la Hollywood.

Redarea bogată a culorilor nu este, însă, de ajuns pentru a recomanda utilizarea acestui ecran în medii profesionale fără o calibrare riguroasă. Acesta este motivul pentru care toate modelele ASUS Zenbook 14X OLED sunt validate PANTONE și certificate VESA DisplayHDR True Black 500. Nu contează dacă vei folosi acest laptop pentru rularea aplicațiilor de productivitate sau pentru afișajul conținutului multimedia, pentru că ecranul ASUS OLED îți va oferi mereu o experiență de utilizare impecabilă.

Seria de portabile Zenbook 14X OLED include diverse modele cu configurații care se adaptează foarte bine în orice situație, disponibile în eShop ASUS România: ASUS Zenbook 14X OLED (UX5400) - un model ce poate fi configurat cu procesoare Intel din generația 11, SSD-uri NVMe conectate la o interfață PCIe Gen 4 și ScreenPad, un ecran secundar inclus în spațiul touchpad, controlat foarte ușor cu ScreenXpert; ASUS Zenbook 14X OLED (UX5401) - dotat cu procesoare Intel din generația 11, până la un puternic model Core i7, unități de stocare NVMe tot pe PCIe 4.0, bloc numeric NumberPad integrat în touchpad și ASUS Zenbook 14X OLED (UM5401) - un model cu procesoare AMD până la Ryzen 9 5900HX cu opt nuclee și grafică integrată Radeon.

Poți alege orice model de laptop ASUS Zenbook 14X OLED în această perioadă și vei primi acces gratuit pentru trei luni la cele peste 20 de aplicații ale suitei Adobe Creative Cloud, cea mai populară colecție de programe de design grafic și editare video, plus suficient spațiu de stocare în cloud pentru proiectele în lucru.

O ultimă mențiune: prin participarea în campania Părerea ta contează care necesită publicarea unei recenzii scurte a produsului, vei primi un an de prelungire a garanției noului tău laptop ASUS Zenbook 14X OLED.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#Asus, #laptop asus, #ASUS Zenbook 14X OLED , #laptop