Sumudica il lauda pe Reghecampf si recunoaste: Nu-mi vine sa cred in ce situatie am ajuns!

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 08:59
4156 citiri
Sumudica il lauda pe Reghecampf si recunoaste: Nu-mi vine sa cred in ce situatie am ajuns!
Foto: Hepta.ro

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Sumudica, a avut cuvinte de lauda pentru omologul sau stelist, Laurentiu Reghecampf, cu o zi inainte de meciul direct dintre cele doua echipe, ce va avea loc sambata, si care ar putea fi decisiv in lupta pentru titlu.

"Fara el la Steaua, acum eram campioni! (...) S-au schimbat lucrurile acolo, la ei. A fost un soc. Cu tot respectul pentru Radoi, ce a facut ca fotbalist.

N-am nicio treaba, dar consider ca, in momentul in care a venit Reghecampf, a venit si MM-ul, consider ca s-au schimbat putin lucrurile si au devenit mai puternici, din toate punctele de vedere", a spus tehnicianul liderului din Liga 1, citat de Digi Sport.

Reactia acestuia a venit dupa ce Reghecampf a declarat ca diferenta dintre cele doua echipe este foarte mare in favoarea formatiei sale.

"Daca el crede ca sunt cei mai buni si e diferenta mare de valoare, va trebui sa castige titlul. Ai mei sunt mai slabi. Daca sunt mai slabi, ne multumim si cu locul doi, si cu locul trei, nu e nicio problema. Dar daca vom castiga si vom lua locul unu, atunci ar trebui sa ii intrebati", a mai spus Sumudica.

Incepe razboiul dintre Astra si Steaua. Sumudica: Au venit doi, au aruncat cu bolovani dupa noi

Totodata, antrenorul Astrei a tinut sa sublinieze situatia inedita in care se afla echipa sa, fiind principala favorita la castigarea campionatului, cu doar 4 etape ramase de disputat.

"E o surpriza pentru mine, in momentul de fata. Nici nu-mi vine sa cred in ce situatie am ajuns sa ne aflam. Nici nu stiu cum sa percep aceasta situatie. Imi da o oarecare liniste, asa, dar tematoare, fiindca nu m-am aflat in aceasta postura pana acum si, daca ma intreba cineva la inceputul acestui sezon, nu credeam ca vom ajunge pana aici, sa fiu sincer.

Daca vom reusi sa castigam, va fi destul de greu sa mai pierdem acest campionat. Bine, orice este posibil, dar va fi destul de greu. Daca vom face un rezultat de egalitate, mai avem de muncit pana la capat. Iar daca vom pierde, probabil peste 90% campionatul este castigat de echipa adversa", a mai precizat Sumudica.

Marele meci dintre Astra si Steaua este programat sambata seara. Partida va incepe la ora 20:30 si va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Sumudica laude Reghecampf, #Sumudica Astra Steaua, #Astra Steaua finala campionatului , #Marius Sumudica