Sfaturi de la un fost adversar al Stelei, pentru transferul lui Budescu: Eu asa as face!

Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 06:43
3011 citiri
Sfaturi de la un fost adversar al Stelei, pentru transferul lui Budescu: Eu asa as face!
Foto: Facebook/ Astra Giurgiu

Dat ca sigur miercuri, transferul lui Constantin Budescu la Steaua mai este putin probabil, insa un fost presedinte al Astrei le transmite giurguvenilor cum pot lua mai multi bani pentru jucator, daca il vand la echipa campioana.

"Probabil ca daca domnul Becali mai pune ceva la suma oferita, Niculae ar accepta. Eu daca as fi acum la Astra as face astfel: daca ar intra Steaua in grupele Champions League, sa mai puna inca 400.000 de euro pe langa suma initiala, 1,1 milioane.

Astra trebuie sa vanda un jucator, trebuie sa incaseze un milion de euro in aceasta perioada, ca sa regleze treburile. Trebuie sa aduci acum jucatori, daca vrei sa te mai bati la titlu. Daca aduci in august doi jucatori care nu stiu cum se aprinde becul in Bucuresti, e greu sa faci echipa de Champions League", a spus Dinu Gheorghe, la Digi Sport.

Becali a facut o criza de nervi dupa ce Steaua i-a ratat pe Marica si Budescu.

In schimb, antrenoul Astrei, Marius Sumudica, a lasat din nou sa se inteleaga ca va demisiona daca Budescu va ajunge la Steaua.

"Am spus ca nu ar fi normal ca un jucator care a luptat alaturi de mine sa il intalnesc ca adversar in play-off. Nu sunt de acord nici acum, dar nu tine de mine. Nu decid eu ce se intampla cu Budescu. Am spus ca demisionez daca ajunge la Steaua sau la alta adversara din play-off. O sa vedeti la momentul respectiv ce se intampla, dar va spun ca Sumudica e un om de cuvant", a spus Sumudica la Digi Sport, citat de Gazeta Sporturilor.

Pica transferul lui Budescu la Steaua? Sumudica: "A avut o reactie vehementa!"

Transferul lui Constantin Budescu la Steaua este in impas deoarece cel mai important om al clubului Astra Giurgiu, patronul Ioan Niculae, nu si-a dat inca acordul. Se pare ca giurguvenii vor mai multi bani de la echipa campioana.

Miercuri seara, Constantin Budescu a ajuns la o intelegere cu Steaua, vedeta celor de la Astra Giurgiu semnand un contract cu echipa campioana, potrivit Digi Sport. Echipa lui Becali urma sa le plateasaca giurgiuvenilor 1,1 milioane de euro, iar jucatorul sa incaseze un salariu de 20 de mii de euro in fiecare luna.

Joi, insa, Gigi Becali a anuntat furios ca au picat transferurile lui Constantin Budescu si Ciprian Marica la Steaua.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Constantin Budescu transfer Steaua, #Dinu Gheorghe Budescu Steaua , #Constantin Budescu