Reactia lui Marius Sumudica, dupa ce Steaua a mai luat un jucator de la Astra

Marti, 03 August 2021, ora 00:468124 citiri
Reactia lui Marius Sumudica, dupa ce Steaua a mai luat un jucator de la Astra
Foto: hepta.ro

Marius Sumudica, antrenorul campioanei Astra, a avut o reactie rapida dupa ce patronul Stelei Gigi Becali a anuntat vineri ca echipa sa a mai perfectat un transfer de la Astra Giurgiu.

Astfel, dupa Boldrin, De Amorim si Alibec, Steaua il va aduce in aceasta iarna si pe Junior Morais, fundas stanga si capitan al echipei campioane:

"Avem nevoie de fundasi centrali si de fundas dreapta, ca fundas stanga am luat deja. Pe Morais l-am rezolvat, nu mai e problema", declara Becali vineri seara pentru DigiSport.

Marius Sumudica a avut insa o reactie rapida si, la aceeasi televiziune, a recunoscut ca se fac lucruri peste capul lui la Astra:

"Junior Morais si Teixeira nu pot pleca decat pe bani multi, din punctul meu de vedere. Au contract cu Astra. Daca l-a luat pe Morais Steaua, inseamna ca a facut conducerea ceva fara sa stiu eu; Dani Coman acum 15 minute mi-a spus ca nu se pune problema ca Morais sa plece la Steaua", puncta Sumudica la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

Steaua il doreste si pe Teixeira in aceasta iarna, in care lotul fostei campioane va fi restructurat. In prezent, stelistii sunt pe 2 in Liga 1, la 2 puncte in spatele Viitorului, eliminati din Cupa Romaniei si probabil si din Cupa Ligii, dupa 1-4 in prima mansa cu Dinamo. in semifinale.

D.A.

Comentarii
niculaeda
rank 5
"Reactia lui Marius Sumudica, dupa ce Steaua a mai luat un jucator "