Oferte de ultima ora pentru vedetele Astrei - unde ar putea ajunge Budescu

Sambata, 02 Ianuarie 2016, ora 17:59
3876 citiri
Oferte de ultima ora pentru vedetele Astrei - unde ar putea ajunge Budescu
Foto: Facebook/ Astra Giurgiu

Cei mai buni jucatori ai Astrei Giurgiu sunt la mare cautare si in Europa, nu doar in Liga 1, astfel ca sunt echipe care vor sa ii transfere.

Mijlocasul dreapta Gabriel Enache este in atentiile formatiei AEK Atena, locul 2 in campionatul Greciei, potrivit Prosport.

Piturca, sfaturi pentru Budescu: Fotbalul e mai bun acolo

Antrenor al echipei din Atena este fostul antrenor al lui Pantilimon la Sunderland, Gustavo Poyet.

Enache are 31 de meciuri si 3 goluri in acest sezon pentru Astra, in toate competiile, mai mult decat oricare coechipier.

De asemenea, sursa citata noteaza ca Constantin Budescu si Denis Alibec negociaza cu Partizan Belgrad, echipa care a eliminat Steaua din preliminariile Ligii Campionilor fiind pe locul 4 in Serbia, cu sanse mici de a mai castiga campionatul. Diferenta fata de primul loc, Steaua Rosie, este uriasa, dupa 22 de etape - 26 de puncte.

Budescu are 27 de meciuri si 12 goluri in toate competiile pentru Astra in acest sezon, iar Alibec are 23 de meciuri si 11 goluri.

Transferul lui Budescu a picat - de ce nu s-a inteles cu arabii

Transferul lui Budescu la formatia Al Ahli din Qatar a picat, dupa mai multe saptamani de negocieri. Formatia araba si Astra Giurgiu se intelesesera pe 10 decembrie pentru un imprumut pana in vara al lui Constantin Budescu, contra sumei de 500.000 de euro, plus inca 1,1 milion de euro pentru un eventual transfer definitiv.

Jucatorului i se propusese suma de 130.000 de euro la semnatura si un contract pe trei ani si jumatate, in valoare totala de 2,5 milioane de euro.

Dupa ce initial a fost de acord, Budescu s-a razgandit si a cerut o suma dubla la semnatura si salariul in avans pe trei luni, adica banii pe care trebuia sa ii primeasca pentru imprumutul pana in vara. In cele din urma reprezentantii formatiei din Qatar nu au fost de acord cu cerintele lui Constantin Budescu, astfel ca transferul a picat, desi negocieri au fost purtate pana in ultimele zile ale anului.

Si Steaua Bucuresti l-a curtat intens pe jucatorul liderului Ligii 1, insa acesta nu s-a inteles cu Gigi Becali din cauza pretentilor salariale. Budescu spera sa faca un retur bun pentru a fi convocat de Anghel Iordanescu in lotul pentru EURO 2016.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#transferuri Budescu Astra, #Budescu transfer Partizan, #Alibec transfer Partizan, #Enache transfer AEK Atena , #Constantin Budescu