Doi internationali romani s-ar putea transfera la Astra

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 23:39
6221 citiri
Doi internationali romani s-ar putea transfera la Astra
Foto: Hepta.ro

Astra Giurgiu l-a pierdut in aceasta iarna pe Denis Alibec si este foarte aproape sa-i piarda si pe Constantin Budescu si Cristian Sapunaru, care s-ar fi inteles cu Karabukspor, dar si pe antrenorul Marius Sumudica, ce ar putea ajunge la echipa egipteana Zamalek.

Insa campioana i-ar putea aduce in curand pe Claudiu Bumba si Liviu Antal, doi romani cu meciuri in echipa nationala, care au evoluat impreuna si la Hapoel Tel Aviv si care sunt liberi de contract din aceasta iarna.

"Situatia mea e simpla. Am plecat de la Hapoel. Adica, Hapoel nu si-a respectat contractul si am decis sa reziliez unilateral la TAS. Din acest moment pot sa semnez cu orice echipa vreau si pot sa joc pana la solutionarea contractului pe carte verde provizorie.

Imi doresc ca in viitorul apropiat, adica cel putin pana in vara imi doresc sa joc meci de meci la o echipa, indiferent de nume, de locul care joaca si de tara. Sper sa imi gasesc ceva cat mai repede si pana in vara sa revin la forma de dinainte si pe urma vom vedea", a spus Bumba, citat de Dolce Sport.

De asemenea, Digi Sport scrie ca Marius Sumudica il doreste pe Bumba la Astra, iar jucatorul a confirmat ca discuta cu mai multe echipe, atat din Romania, cat si din strainatate, fara a nominaliza.

Si Liviu Antal ar putea ajunge la Astra, jucatorul manifestandu-si simpatia pentru Marius Sumudica, dupa ce a fost antrenat de acesta si la FC Vaslui.

"Cunoasteti foarte bine nebunia lui si ati vazut ca a facut performanta. Si la Vaslui, tot asa era, foarte energic si iti transmitea starea aia de bine, in sensul bun de nebunie", a spus Antal.

Acesta a evoluat sezonul trecut la Pandurii Targu Jiu, sub forma de imprumut.

Bumba, 23 de ani, si Antal, 27 de ani, au cate o prezenta in echipa nationala a Romaniei si evolueaza ca mijlocasi ofensivi.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#Claudiu Bumba transfer Astra, #Liviu Antal transfer Astra, #Astra transferuri romani , #stiri Astra Giurgiu