Destainuirile unui jucator chemat de Radoi la nationala: "Eu sunt pocait. M-am botezat la 18 ani si mi-am pus viata in mainile lui Dumnezeu"

 Luni, 31 August 2020, ora 11:08
Destainuirile unui jucator chemat de Radoi la nationala: "Eu sunt pocait. M-am botezat la 18 ani si mi-am pus viata in mainile lui Dumnezeu"Foto: Facebook / Astra Giurgiu

Portarul Astrei Giurgiu, David Lazar, traieste marea bucurie a vietii sale: a fost convocat la echipa nationala pentru prima data.

"Sincer, visam, speram, dar eram asa, in dubiu, daca voi fi convocat. Il tot vedeam pe selectioner in tribune la meciurile noastre de play-off, iar asta imi dadea o motivatie in plus", a spus fotbalistul giurgiuvenilor.

Portarul crede ca religia sa l-a ajutat in viata.

"Eu sunt pocait, cum zice lumea, dar nu apartin niciunui cult. Pur si simplu, la 18 ani, cand m-am botezat, mi-am pus viata in mainile lui Dumnezeu. Sunt casatorit cu Damaris, avem doi copii, Ianis David de 4 ani si Sara Maria de 3 ani, si sunt un om implinit.

Cea mai distractiva comunitate de pariori este la Mozzart Bet . Ai cote de top la pariuri sportive si pariuri live, cote marite la loterii, distractie la sloturi, casino live cu dealer si adrenalina la maxim la cursele de caini si cai. Alatura-te comunitatii acum si ai 100% bonus la prima depunere!

Fotbalul nu e decat o meserie pentru mine, prin care incerc sa avem un trai decent, dar pe care incerc sa o fac cat mai bine, cat mai onest. Si uite ca Dumezeu m-a ajutat. Visam cu ochii deschisi sa ajung la nationala si sunt fericit ca mi s-a implinit", a spus Lazar pentru gsp.

Ultima data cand a aparat pentru nationala Romaniei a fost in 2012, cand a fost convocat la echipa de tineret.

 Articol citit de 27301 ori

Citeste si: