Curg reacțiile după retragerea lui Ashleigh Barty: "Tenisul nu va mai fi niciodată la fel fără tine"

Miercuri, 23 Martie 2022, ora 09:08
2581 citiri
Curg reacțiile după retragerea lui Ashleigh Barty: "Tenisul nu va mai fi niciodată la fel fără tine"
Serena Williams și Ashleigh Barty

Lumea tenisului a reacţionat după anunţul retragerii jucătoarei australiene Ashleigh Barty. Simona Halep, Serena Williams, Petra Kvitova, Elina Svitolina și nu numai au avut mesaje pentru campioana de la Antipozi.

"Ash, nu am cuvinte... de fapt, îţi arăţi adevărata clasă părăsind tenisul în acest mod frumos. Sunt atât de fericită că am putut să împart terenul cu tine.. Tenisul nu va mai fi niciodată la fel fără tine! Te admir ca jucătoare şi persoană.. îţi doresc numai bine!", a scris Petra Kvitova.

Ce a scris Simona Halep pentru Ashleigh Barty

"Nimic altceva decat RESPECT pentru tine, @ashbarty!!! Toate cele bune după retragere şi felicitări pentru cariera ta distinsă!", a postat Elina Svitolina Monfils.

"O jucătoare de tenis incredibilă, dar mai important unul dintre cei mai drăguţi oameni din turneu. Felicitări, @ashbarty, pentru o carieră uimitoare şi mult noroc cu ceea ce urmează!", a scris Madison Keys.

"Sincer, un pic rămasă fără cuvinte. Îţi mulţumesc că ai inspirat nu numai tinerele din Australia, ci şi pe cele din întreaga lume. Îţi mulţumesc că ai arătat că bunătatea învinge. Mulţumesc, Ash Barty", a spus Serena Williams.

"Ce legendă! O inspiraţie incredibilă pe teren şi în afara terenului. Una dintre cele mai bune fiinţe umane pe care le-am întâlnit vreodată. Numărul nostru 1! Mult noroc!", a scris Shelby Rogers.

"Un model incredibil pentru atât de mulţi, nu numai în sportul nostru, şi ea şi-a desfăşurat întotdeauna cariera în felul ei special. Bravo, Ash. O adevărată legendă australiană", a spus Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep.

"Fericit pentru @ashbarty, devastat pentru tenis. Ce jucătoare", a scris Andy Murray.

"Atat de mult respect pentru tine Ash! Toată cariera ta ai realizat-o în felul tău! Ţi-ai urmărit mereu inima şi sper să faci asta în continuare!! Bucură-te de golf, de planificarea nunţii, de a fi acasă, de a fi alături de familie şi de câini, de o cafea australiană bună în fiecare zi şi de multe alte lucruri!!!", a scris Daria Saville.

"Felicitări pentru o carieră incredibilă, Ash. A fost un privilegiu să împart terenul cu tine. Îţi doresc toate cele bune în următorul capitol, @ashbarty. Ne vei lipsi", a scris Karolina Pliskova.

Numărul unu mondial în circuitul feminin, Ashleigh Barty, a şocat lumea sportului anunţând, miercuri, că se va retrage din tenisul profesionist la doar 25 de ani.

Barty a câştigat primul ei Grand Slam la Roland Garros în 2019, iar în 2021 s-a impus la Wimbledon. Ultimul turneu la care a participat a fost Australian Open 2022, unde a cucerit al treilea trofeu de grand slam.

Jucătoarea care peste o lună va împlini 26 de ani a obţinut 15 titluri la simplu şi 12 la dublu şi a câştigat 23,829,071 de dolari din tenis.

Ea are un total de 121 de săptămâni ca lider WTA.

Barty se va căsători în curând cu prietenul ei de mult timp, Garry Kissick, 30 de ani, fost jucător profesionist de golf, acum antrenor la Brookwater Golf & Country Club din Brisbane, scrie News.ro.

Darren Cahill, despre cazul Simonei Halep: ”Risipește milioane, trebuie să se descurce mai bine”
Darren Cahill, despre cazul Simonei Halep: ”Risipește milioane, trebuie să se descurce mai bine”
Simona Halep s-a întors în țară de la Miami, după ce a primit un wild card pentru turneul din Florida (19-31 martie), care a marcat revenirea sa în circuit după mai bine de un an şi...
Ce sms i-a dat Simona Halep noului ei antrenor, apoi l-a pus pe Darren Cahill să îl sune
Ce sms i-a dat Simona Halep noului ei antrenor, apoi l-a pus pe Darren Cahill să îl sune
Simona Halep va începe colaborarea cu spaniolul Carlos Martinez, cel care o va antrena în perioada următoare. Acesta a dezvăluit cum a fost contactat de româncă. “Mi-a trimis un mesaj...
#ashleigh barty retragere, #Serena Williams, #kvitova, #Svitolina, #Darren Cahill , #stiri tenis
Comentarii