Noi informații despre asasinarea lui John F. Kennedy ies la iveală: Dezvăluiri despre Lee Harvey Oswald, CIA și al doilea trăgător VIDEO

Marti, 08 Februarie 2022, ora 05:55
11640 citiri
Noi informații despre asasinarea lui John F. Kennedy ies la iveală: Dezvăluiri despre Lee Harvey Oswald, CIA și al doilea trăgător VIDEO
Asasinarea lui John F.Kennedy la Dallas în 1963 FOTO: History

Doctorul Cyril Wecht, care și-a dedicat aproape șase decenii studiului asasinatului împotriva președintelui Statelor Unite, John F. Kennedy din 22 noiembrie 1963 a publicat o carte, în care face dezvăluiri legate de Lee Harvey Oswald și despre existența celui de-al doilea trăgător existent la Dalllas.

Lee Harvey Oswald, lunetistul despre care se spune că l-a împușcat pe cel de-al 35-lea președinte al SUA, John F.Kennedy, ”a lucrat pentru CIA”, el colaborând pentru Allen Dulles, fostul director al Central Intelligence Agency, potrivit Independent.

Doctorul Cyril Wecht, un patolog criminalist în vârstă de 90 de ani, a analizat crima din urmă cu peste 58 de ani, timp de aproape șase decenii. El susține în noua sa carte ”The JFK Assassination Dissected”, apărută în Statele Unite, că Oswald, care a fost el însuși ucis de Jack Ruby, la doar două zile după arestarea sa, că a fost la ordinele lui Allen Dulles, fostul director al CIA-ului dintre anii 1953 și 1961.

Dulles a supravegheat atacul dezastruos al SUA din Golful Porcilor din Cuba, lansat în aprilie 1961 cu scopul de a-l înlătura de la putere pe liderul comunist Fidel Castro și a fost demis rapid din funcție de președintele Kennedy, după eșecul operațiunii.

Dr. Wecht susține acum că Dulles a fost atât de revoltat de acest episod, încât l-a luat pe Oswald, un fost trăgător al pușcașilor marini, care se întorsese recent din URSS, pentru a-și executa inamicul de la Casa Albă.

Autorul cărții susține că suspiciunile sale cu privire la Dulles s-au ridicat după numirea sa ulterioară în Comisia Warren, formată din 7 oameni, care a avut nevoie de 10 luni să investigheze moartea lui Kennedy, concluzionând că Oswald a acționat singur.

Directorul FBI avertizează lumea de un pericol major: ”Guvernul acestei țări încearcă să ne fure informațiile și tehnologia” VIDEO

Oswald ”a fost aproape sigur un agent CIA, în vreun fel”, a spus Wecht. ”Kennedy îl concediase pe Dulles pentru că era foarte supărat de ceea ce făcuse la CIA. Atunci cine este numit în Comisia Warren? Dulles. Pute până în înaltul cerului”.

Cartea conține interviuri nepublicate anterior cu văduva lui Oswald și cu George de Mohrenschildt de la CIA, care susțin că ideea cu trăgătorul unic era o ”păcăleală”.

Wecht a spus în 1978 Comitetului Camerei din SUA că explicația conform căreia Oswald a acționat singur nu este credibilă din cauza traiectoriilor gloanțelor, care l-au lovit pe Kennedy, în timp ce se deplasa cu limuzina prezidențială pe străzile din Dallas.

Autorul susține că a existat un al doilea trăgător înarmat, care a fost poziționat în spatele unui gard din apropierea străzii. Practic, de acolo a venit glonțul care l-a lovit din față pe Kennedy.

Putin a vrut să prindă SUA și NATO în cursă, dar a căzut în propria capcană ANALIZĂ

Wecht susține că medicul legist din Dallas, Earl Rose, a fost intimidat fizic de Secret Service, care l-a împiedicat să examineze rănile lui Kennedy, înainte ca trupul acestuia să fie dus la Washington.

Vizitând Arhivele Naționale, autorul a aflat că creierul lui Kennedy a fost îndepărtat, pentru a preveni un control suplimentar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#asasinarea john kennedy, #John F Kennedy, #John F Kennedy asasinare, #Lee Harvey Oswald JFK, #Kennedy asasinare , #Statele Unite