Despre ce să scrii în articolele seo cu link spre afacerea ta?

Advertorial
Vineri, 17 Martie 2023, ora 18:22
3394 citiri
Despre ce să scrii în articolele seo cu link spre afacerea ta?
FOTO: freepik.com

Presupunem că deja știi ce pot să facă cele mai bune articole SEO în cazul indexării și optimizării unui site. Întrebarea acestui articol este,, Ce subiecte să abordezi în cazul unor texte optimizate?”. Diferite teme pot reprezenta conceptul unui articol, însă, care să fie cele mai avantajoase pentru public? Ce doresc oamenii să citească și ce anume îi convinge? În plus, un articol SEO poate fi redactat oricum, nu ar trebui să existe niște reguli? Sigur că da, există o teorie ce necesită a fi pusă în aplicare. Despre toate acestea discutăm în cele ce urmează.

Structura unor articole SEO- cum ar trebui să fie scrise?

Cel mai important aspect în cazul celor mai bune articole SEO sunt cuvintele cheie. Ce sunt acestea? Acele sintagme pe care oamenii le introduc pe Google când doresc să caute un produs sau serviciu. Spre exemplu,, cel mai bun aparat de cafea”. Site-urile bine optimizate, cât și articolele ce îndeplinesc teoria SEO, apar printre primele căutări pe internet. Și articolele tale pot ajunge în top dacă sunt redactate cu cuvintele cheie potrivite. Mai mult de atât, ele trebuie poziționare în locuri strategice din text:

- Alege cuvântul cheie.

- Formează un titlu ce să conțină cuvântul ales.

- Introdu sintagma și în prima parte din primul paragraf.

- În meta descriere și URL necesită să fie prezent cuvântul cheie.

- În tot conținutul textului, acesta să se regăsească de cel puțin 5 ori.

- Folosește sintagma principală într-un subtitlu, iar pentru un plus avantajos, introdu-l și în grafica unei imagini.

Destul de simplu să redactezi corect un articol în funcție de keywords, nu este așa? Însă, ce anume să scrii în unul?

Ce subiecte pot aborda într-un articol optimizat?- deloc complicat!

Acele articole ce conțin link-uri cu trimitere către site-ul tău sunt publicate pe diferite platforme web. Un punct important la nivelul acestui pas din procesul de promovare este să publici pe site-uri unde întâlnești publicul tău țintă. Va fi mult mai ușor să convingi oameni ce au nevoie de tine. Astfel, ajungem la întrebarea: ce subiect să abordezi?

Trebuie să știi că oamenii au nevoi și probleme pe care tu trebuie să le îndeplinești, în cazul nevoilor, iar în cazul problemelor, să oferi soluții. Care sunt ele? Produsele sau serviciile pe care le vinzi prin intermediul site-ului tău. Publicul țintă dorește un aparat de cafea care să se miște rapid, să prepare o băutură caldă în doar un minut? Prezintă asta în articolul tău, spune-le ce avantaje are robotul tău pentru pregătirea cafelei. Vor oamenii să doarmă mai bine și să nu mai aibă dureri de spate dimineața? Spune-le prin articolele tale SEO ce poate să facă o saltea cu memorie. La final, recomandă-le și câteva produse drept model. Desigur, nu uita link-urile! Prin intermediul lor vor ajunge pe site-ul ce îl dezvolți și promovezi.

Probabil ai înțeles care este strategia când scrii un articol cu link către site. Schema este simplă: identifică problema, oferă soluția! Această teorie se aplică pentru orice fel de business. Nu contează ce afacere reprezinți, sigur există acea nevoie pe care tu o poți îndeplini publicului prin produsele sau serviciile pe care le vinzi.

Unde public? Pe Instapress!

Și pentru că ce-i mai bun, vine la final, explorează platforma Instapress ce îți pune la dispoziție o mulțime de site-uri pentru a îți publica articolele. Acum că știi cum trebuie scrise, nu mai rămâne de făcut decât să le promovezi. Descoperă aplicația, îndeplinește normele impuse, deloc dificile, și spune START unei campanii de publicare articole SEO pe cele mai bune site-uri de promovare și publishing.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#articole seo, #seo, #afacere , #stiri afaceri