"Asasinul" vedetelor: Fotbalistul care i-a "ucis" pe Osama bin Laden si Steve Jobs face noi victime

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 23:007741 citiri
"Asasinul" vedetelor: Fotbalistul care i-a "ucis" pe Osama bin Laden si Steve Jobs face noi victime
Foto: Twitter/Aaron Ramsey

Fotbalistul despre care presa din Marea Britanie scrie ca este "blestemat" sa ucida cate o vedeta dupa fiecare gol marcat a avut o saptamana perfecta, in care a inscris de doua ori. La o zi distanta, doua celebritati au murit insa, iar "blestemul" merge mai departe.

Mijlocasul lui Arsenal, Aaron Ramsey, este cunoscut in Marea Britanie ca un "inger al mortii". Inscrie rar, iar atunci cand o face, la o zi distanta, o celebritate moare.

Ultimele doua cazuri auavut loc in ultimele zile. Ramsey a marcat in partida cu Sunderland de pe 9 ianuarie, iar la o zi distanta David Bowie a murit. Mijlocasul "tunarilor" a punctat din nou miercuri seara, in partida cu Liverpool, iar joi s-a stins din viata Alan Rickman.

Practic, fiecare gol al lui Ramsey este insotit, la o zi distanta, de cate o moarte celebra.

Pana acum, fotbalistul a "anticipat" mortile unor nume grele precum Osama bin Laden, Steve Jobs, Muammar Gaddafi, Whitney Houston, Jorge Videla, Paul Walker, Robin Williams, David Bowie si Alan Rickman.

Cazul stau a starnit numeroase comentarii in Marea Britanie, iar multi fani i-au cerut sa nu mai inscrie goluri pentru a nu face si alte victime.

C.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News