Marton Arpad (UDMR) a depus amendamente pline de greseli la Codurile Penale

Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 17:27 3333 citiri
Foto: site UDMR (Arhiva)

Deputatul UDMR Marton Arpad a depus cateva amendamente pline de greseli gramaticale la Codurile Penale, conform documentelor inregistrate la Comisia Speciala care se va reuni la finalul acestei luni, sub conducerea lui Florin Iordache (PSD).

Jurnalistii de la Digi24 sunt cei care au remarcat multitudinea de greseli din textele asumate de Marton Arpad, unul dintre cei mai buni colaboratori ai social-democratului Florin Iordache.

Printre acestea sunt expresii precum "nu pot fii", "a prevenii" sau "pot constituii", folosite in mod repetat, sau cuvantul "inpresia".

"Daca nu poate fii (sic!) consultat intregul material inregistrarea nu poate fii (sic!) folosit (sic!) ca proba", este una dintre frazele care apar in documentele asumate de Marton Arpad.

Si deputatul PSD Catalin Radulescu a anuntat ca lucreaza la modificarea Codurilor Penale, asumandu-si public propunerea de dezincriminare totala a abuzului in serviciu, propunere respinsa insa de presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Comisia speciala a intrat in vacanta inainte de sarbatorile de iarna si urmeaza sa se reuneasca in ultima saptamana a lunii lanuarie. Modificarile anuntate public pana acum la Codurile Penale su fost puternic contestate de politisti, de magistrati si de alti buni cunoscatori ai legii si fenomenului infractional.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News