Au început problemele după doar o etapă. Primul meci din Liga 1 fără VAR

Vineri, 22 Iulie 2022, ora 15:31
2399 citiri
Au început problemele după doar o etapă. Primul meci din Liga 1 fără VAR
VAR . Foto: Facebook / Nicusor Dan

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, vineri, într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial, că Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC Argeş, din etapa a 2-a a SuperLigii, se va disputa fără asistenţa arbitrajului video (VAR).

"Partida dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi FC Argeş, contând pentru etapa a 2-a a Superligii şi programată duminică, 24 iulie 2022, ora 12.00, se va desfăşura fără asistenţa sistemului video de arbitraj (VAR). Acest incovenient, pe care îl regretăm, este cauzat de imposibilitatea deplasării în timp util a echipei care deserveşte acest sistem la stadionul din Sf. Gheorghe. Facem precizarea că asemenea situaţii au mai apărut şi în competiţii europene de-a lungul timpului şi este posibil, cu toate eforturile depuse, să mai apăra şi în Superliga României, din aceleaşi motive obiective", se arată în comunicat.

LPF precizează că motivul este reprezentat de programarea meciurilor campioanei României, CFR Cluj, din Europa Conference League, în zilele de joi, 21 iulie şi miercuri, 27 iulie, care a determinat schimbările inerente în programul etapei a 2-a din SuperLiga României.

Partida Sepsi OSK - FC Argeş se va disputa, duminică, de la ora 12:00, pe Arena Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe, în cadrul etapei a 2-a a SuperLigii. Aceasta este primul meci care se dispută fără VAR de la implementarea acestui sistem în România în această vară.

Cum a reușit CFR Cluj să câștige un meci în care a jucat o repriză cu doi oameni în plus
Cum a reușit CFR Cluj să câștige un meci în care a jucat o repriză cu doi oameni în plus
CFR Cluj a obţinut o victorie dramatică, 2-1 (1-1) cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Superligii de fotbal....
Cine e fotbalistul de la FCSB care l-a înfuriat pe Gigi Becali după egalul cu Sepsi
Cine e fotbalistul de la FCSB care l-a înfuriat pe Gigi Becali după egalul cu Sepsi
Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate miercuri seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Sepsi OSK, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Meciul de la Sf. Gheorghe a...
#arbitraj video Liga 1, #program Liga 1, #sepsi, #fc arges , #etape
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
N
neagra13
rank 5
Dati-le peste maini la tzugulani , sunt stresati precum Becali...