Patroana unui aprozar din Timișoara le-a dat gratis trecătorilor toată marfa. Muncitorii așteptau să demoleze construcția VIDEO

Duminica, 16 Ianuarie 2022, ora 14:01 9267 citiri
Oameni care primesc marfa gratis FOTO captură video

Patroana unui aprozar din Timișoara le-a oferit trecătorilor toată marfa gratis, vineri, 14 ianuarie, în timp ce muncitorii așteptau să demoleze construcția ridicată ilegal.

Totul a fost transmis live, pe Facebook.

Ridicat lângă un bloc din zona Dâmbovița din Timișoara, aprozarul face parte din construcțiile care au fost demolate vineri, de angajații STPT și ai primăriei, pentru că nu aveau autorizațiile de funcționare sau nu respectau reglementările în vigoare.

Patronii au fost anunțați de câteva luni cu privire la demolare, spun cei de la primărie, iar vineri, angajații STPT au fost trimiși în zonă.

Când și-a dat seama că aprozarul va fi demolat, patroana acestuia i-a îndemnat pe trecători să se servească gratuit cu tot ce au nevoie.

Reprezentanții primăriei, cu ajutorul angajaților STPT, au început acțiunile de demolare a construcțiilor ridicate fără autorizații sau care nu respectă legea, la Timișoara.

Pe lângă terasele din zona centrală, vineri a fost demolat aprozarul, dar și o florărie, ambele în zona Dâmbovița, potrivit tion.ro.

Reprezentanții primăriei vor ridica toate construcțiile ridicate ilegal sau care nu respectă legea, construcții pentru care au obținut astfel de decizii în instanță.

Urbaniștii vor alege un concept de chioșcuri stradale, unitar, care să se aplice în tot orașul.

După ce regulamentul va fi complet va fi trecut prin consiliul local, iar apoi vor fi scoase la licitație amplasamentele.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News