Vanzarile Apple au depasit Lenovo, in China

Joi, 18 August 2011, ora 21:21
2385 citiri
Vanzarile Apple au depasit Lenovo, in China

Vanzarile Apple din China le-au depasit, pentru prima data, pe cele ale Lenovo, cel de-al treilea mare producator de calculatoare personale din lume.

Lenovo, care a cunoscut cea mai rapida crestere din industria IT, timp de sapte trimestre consecutive, a anuntat, joi, ca vanzarile sale in China au crescut cu 23,4 procente in ultimul an, ajungand la 2,8 miliarde de dolari, scrie Financial Times.

Cererea puternica pentru iPhone, iPad si computerele Macintosh de la Apple a facut ca vanzarile in China, Hong Kong si Taiwan sa creasca de sase ori, in ultimul an, ajungand la 3,8 miliarde de dolari.

In datele Lenovo nu sunt incluse si vanzarile sale din Hong Kong si Taiwan, ele fiind in categoria "piete emergente", care au inregistrat, de asemenea, o crestere puternica in ultimul trimestru.

Dar, pentru ca Lenovo sa ajunga la veniturile Apple, analistii spun ca ar trebui sa aiba vanzari in Hong Kong si Taiwan de cel putin un miliard de dolari.

Lenovo a castigat o cota importanta de piata in toate regiunile si in ultimul trimestru a depasit Acer, pentru a ajunge numarul 3 la nivel mondial.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#vanzari Apple, #vanzari China, #Apple Lenovo , #iPad