Un programator de 15 ani a pacalit Apple

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 16:45
2919 citiri
Un programator de 15 ani a pacalit Apple

Un programator de 15 ani a reusit sa treaca de securitatea companiei Apple: a creat un program prin care sa scape de o taxa pentru telefon si reusit sa il si vanda in Appstore.

Avand in vedere ca AT&T, compania de telefonie mobila din SUA, cere o taxa de 20 de dolari pentru ca utilizatorii de iPhone sa imparta conexiunea 3G cu computerul, tanarul s-a gandit sa creeze un program care ar face asta gratis, informeaza UberReview.

Adolescentul a "imbracat" aplicatia creata in haine colorate, astfel incat sa se creada ca este un program care schimba culoarea ecranului de la iPhone.

Aplicatia transforma de fapt iPhone-ul intr-un transmitator Wi-Fi, astfel incat sa poti prinde Internet fara taxa lunara de 20 de dolari. Ulterior, a postat-o pe Appstore la pretul de 0,99 dolari.

Ulterior, cei de la Apple si-au dat seama de pacaleala si au scos programul din Appstore.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#apple, #programator pacalit Apple, #aplicatie Apple , #stiri Apple
Comentarii
Poza DECEBALUS
DECEBALUS
rank 5
Nu, asta inseamna ca pustiu este destept !