Steve Jobs voia sa duca un "razboi sfant" impotriva Google - dovezile aduse de avocatii Samsung

Miercuri, 02 Aprilie 2014, ora 23:37
4259 citiri
Steve Jobs voia sa duca un "razboi sfant" impotriva Google - dovezile aduse de avocatii Samsung
Foto: Wikipedia

Pentru fondatorul Apple, competitia cu Google si Android, sistemul de operare dezvoltat de aceasta companie pentru smartphone-uri si tablete, nu a fost doar o rivalitate de afaceri.

Steve Jobs intentiona sa duca un "razboi sfant" impotriva marelui sau rival, conform e-mail-urilor facute publice in cadrul procesului intentat de Apple sud-coreenilor de la Samsung Electronics, pe care ii acuza de incalcarea mai multor brevete de inventie, noteaza Wall Street Journal.

E-mail-urile in cauza au fost prezentate de avocatii Samsung la tribunalul din California unde cei doi giganti isi poarta indelungata lupta, iar gestul are ca scop demonstrarea faptului ca adevaratul razboi al Apple este cel cu Google.

Intr-un mesaj transmis in 2010 catre 100 de angajati ai Apple cu functii importante, unul dintre subiectele puse de Jobs pe agenda unei sedinte ce urma sa aiba loc era intitulat "2011: razboi sfant cu Google".

Acesta a mai mentionat ca "Apple risca sa se bazeze pe paradigme vechi pentru prea mult timp", iar Google si Microsoft au inregistrat unele progrese de care nu sunt constiente inca. De asemenea, seful Apple sublinia ca este necesar ca iOS sa recupereze decalajele fata de Android.

Precizarile veneau intr-un moment in care Steve Jobs realiza ca Google, odata un important partener al Apple, devenea un rival de temut prin dezvoltarea Android.

Reprezentantii Samsung spun ca patru dintre cele cinci patente despre care Apple sustine ca ar fi fost incalcate de compania sud-coreeana sunt functii pe care Google le-a dezvoltat independent, ca parte din Android.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Steve Jobs razboi sfant Google, #Apple Google, #Apple proces patente Samsung, #Apple Android , #Steve Jobs
Comentarii
Poza Tragicomedian
Tragicomedian
rank 1
Banuiam io ca aifonistii sunt jihadisti